Verpa brengt nieuwe pellets op de markt

Verpa Grounbaits begint op de Nederlandse markt een steeds sterkere positie in te nemen als het gaat om lokvoer en allerlei soorten pellets. Sinds kort brengt Verpa, speciaal ontwikkelt voor de Nederlandse markt, twee nieuwe soorten haakpellets op de markt.
 
De Verpa Carp Hook Pellets en de Verpa Soft Hook pellets Bream. Beide pellets zijn direct op de haak te plaatsen of met een hair te gebruiken. Het mooie aan beide pellets is dat ze goed kneedbaar zijn. Als je ze vast hebt geeft het een beetje het stopverf gevoel. Groot voordeel hiervan is dat je ze zo groot kunt maken als jezelf wilt. Gewoon als pellet gebruiken of er een boilie van kneden is geen enkel probleem.
 
De Carp Hook Pellets zijn wat lichter van kleur en speciaal bedoeld voor het vangen van karper. Gecombineerd met een goed grondvoertje zal dit zeker leiden tot het gewenste resultaat.
 
De Soft Hook Pellets Bream kun je het beste gebruiken in combinatie met het Verpa Adriolo Brasemvoer. De pellets bestaan grotendeels uit dezelfde samenstelling als het lokvoer. De combinatie lokvoer en pellets is bijna dodelijk voor de grote brasem. Eerst de voerplek op en dan vervolgens zo’n pellet gepresenteerd krijgen is natuurlijk het mooiste wat er is. Wie zou er niet in bijten.
 
De pellets zijn te koop bij de beter gesorteerde hengelsportwinkelier bij je in de buurt. Voor meer info klik en surf je naar de website van Verpa.
 
Gijs Nederlof


Terug

06-06-2009
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
http://www.topdobbers.nl
blank
http://www.fishmatrix.co.uk/
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
http://www.evezet.nl
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.hengelsportfauna.nl/
blank
http://www.frenkiesdobbers.nl
blank
http://www.hemuhengelsport.nl
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
http://www.petervdwillik.nl
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
http://www.garbolino.fr
blank