Frans Nestor importeur van Drennan

Na jaren van tobben met de verkrijgbaarheid van Drennan in Nederland lijkt het er nu op dat dit Engelse topmerk in Nederland eindelijk een keer goed van de grond gaat komen. De een paar maanden geleden bij Shimano opgestapte Frans Nestor gaat naast Ringerbaits nu ook Drennan, ESP en Kamasan in Nederland verdelen.
 
Een goed gesprek met Peter Drennan over de beroerde marktpositie van Drennan in Nederland in vergelijking met de toppositie die het merk in Engeland inneemt was voldoende voor Peter Drennan om daar rigoureus verandering in aan te gaan brengen.
 
FNE Trading, zoals het bedrijf van Frans Nestor heet, gaat ism Drennan in Maarssen een showroom inrichten van 225 m2. Kantoor, opslag en showroom worden momenteel gebouwd.
Begin juni zal vanuit Engeland het benodigde display materiaal aangevoerd gaan worden.
 
Nederlandse afnemers zullen de eerste tijd rechtstreeks vanuit Engeland worden geleverd. Het is de bedoeling om op middellange termijn de leveranties rechtstreeks vanuit Nederland te laten plaats vinden. Op die manier wordt de levertijd natuurlijk sterk verkort.
 
Daarnaast heeft FNE trading grootste plannen wat betreft het aannemen van personeel. Zoals wel vaker bij mogelijke vacatures moet je er snel bijzijn.

Geïnteresseerden kunnen via www.fnetrading.n altijd kenbaar maken in de markt te zijn voor 1 van de beschikbare vacatureslTerug

28-05-2009
http://www.topdobbers.nl
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
http://www.petervdwillik.nl
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.garbolino.fr
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
http://www.frenkiesdobbers.nl
blank
http://www.hemuhengelsport.nl
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
http://www.evezet.nl/cms/index.php/nl/
blank
http://www.fishcresta.eu
blank