Cuppen met precisie

Dit voerbootje met de naam `Cup Craft` kon wel eens het aanzicht gaan bepalen van de wedstrijdvisserij. Hij biedt namelijk wat het gebruik van bestaande cupping kits en voermethoden nooit 100%  kan bieden: uiterste precisie.
 
Het bootje met daarin de roterende cupping kit schroef je vast aan de top van de cup-hengel, wat dankzij de drie verschillende adapters altijd lukt. Je vult de cup met voer en legt het bootje op het water. Nu duw je met je hengel het bootje precies tot de plek waar je wil voeren en draai je aan de hengel zodat het cupje wordt geleegd.
 
Wedstrijdvissers herkennen meteen het voordeel, want met de bestaande cupping kits is het telkens weer een kunst om zonder tussentijds verlies van voer bij winderig weer de voerstek te bereiken. Hengelsportcentrum Arnold uit Oudeschoot (Heerenveen-Zuid) heeft voor ons land het exclusieve verkooprecht, zodat winkeliers en particulieren bij hem bestellingen en informatie kunnen krijgen.
 
De Cup Craft zal € 34,95 voor de consument gaan kosten. Een filmpje van dit product van Tancho Tackle is bij het uitkomen van deze editie waarschijnlijk  te zien op de website van Arnold op www.hengelsportcentrumarnold.nl .


Terug

26-05-2009
http://www.warmtekleding.nl/
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
http://www.garbolino.fr
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.topdobbers.nl
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.evezet.nl/cms/index.php/nl/
blank
http://www.petervdwillik.nl
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
http://www.hemuhengelsport.nl
blank
http://www.frenkiesdobbers.nl
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank