Snoekerijen nummer 115 met spectaculaire primeur !!!

Vanaf 16 augustus zal het nieuwste nummer van het verenigingsblad “Snoekerijen” van de Snoekstudiegroep weer bij haar leden in de bus vallen. Nummer 115 alweer en ook deze keer staat het blad weer bol van de interessante artikelen en leuke nieuwtjes.

Zo leest u een mooi artikel over snoeken in Canada, een bijdrage van Daan Verbruggen over een goede indeling van je visboot en een mooie Grootformaat waarin de nieuwe SNB secretaris vertelt over zijn eerste metersnoek. Maar ook zijstappen naar vriend meerval en een interessant artikel over het slepend vissen op snoekbaars treft u aan in deze uitgave.

Opvallend deze keer is dat wij de eerste bijdrage mogen verwelkomen van onze eigen illustrator die voortaan indien gewenst tekeningen bij artikelen zal maken. Daarnaast natuurlijk weer de vast terugkerende rubrieken en bijdragen rondom de vereniging en haar activiteiten zoals o.a. de eerste wapenfeiten van ons Promotieteam. Last but not least: In deze editie vindt u een heuse primeur; een schitterende ledenactie, exclusief voor SNB-leden.

Nieuwsgierig geworden? Zorg dan dat je de komende Snoekerijen goed in de gaten houdt en meld je snel aan als lid als je dat nog niet gedaan hebt!Terug

09-08-2013
http://www.jvbaits.nl
blank
http://www.hengelsportfauna.nl/
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.garbolino.fr
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.topdobbers.nl
blank
http://www.hemuhengelsport.nl
blank
http://www.fishmatrix.co.uk/
blank
http://www.frenkiesdobbers.nl
blank
http://www.petervdwillik.nl
blank
http://www.evezet.nl
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank