SNB Promotieteam maakt een prachtige entree

Het werd al een tijdje vol verwachting aangekondigd in de diverse media; Het SNB Promotieteam zou van start gaan. En met gepaste trots mogen we zeggen: Het Promotieteam van de SNB heeft een prachtige entree gemaakt. Tijdens twee zeer geslaagde jeugd activiteiten van twee Federaties heeft het SNB Promotieteam een indrukwekkende bijdrage geleverd.

 

Met visboten in Breukelerveen

De allereerste keer dat ons Promotieteam optrad was op zaterdag 15 juni tijdens de jeugdvisdag van Federatie Midwest Nederland in Breukelerveen. Er was een grote hoeveelheid kinderen op dit evenement af gekomen en namens de SNB werd het roofvis deel verzorgd. Met maar liefst 14 boten werd de deelnemende jeugd in de gelegenheid gesteld om een uur lang het water op te gaan om kennis te maken met de diverse vistechnieken die je vanuit de boot op snoek kunt inzetten. Niet onverwacht, maar daarom niet minder leuk werd deze activiteit later door de jeugd met afstand als meest spectaculaire van de dag ervaren. Een prachtige opsteker voor ons kersverse Promotieteam.

 

Clinics op 22 juni in Doetinchem

In Doetinchem werd door Federatie Midden Nederland aan de Oude IJssel ook een jeugdvisdag gehouden. Hier werden vijf clinics verzorgd waarvan ook hier het roofvissen door de SNB voor haar rekening werd genomen. Een viertal leden van ons Promotieteam was aanwezig om de jeugdige vissers te leren hoe ze een stalen onderlijn zelf kunnen maken, werd uitleg gegeven over de verschillende soorten kunstaas en daarnaast kon de kennis aan het water werpend en vissend in de praktijk worden gebracht.

Het SNB Promotieteam heeft hiermee haar status definitief gevestigd. Belangstellende verenigingen, federaties, leveranciers of anderen kunnen zich bij de SNB melden om het Promoteam te boeken. In overleg kan bekeken worden wat wij voor u kunnen doen, maar op korte termijn zullen wij komen met een aantal kant en klare producten die wij u “vanaf de plank” kunnen aanbieden.Terug

09-07-2013
http://www.warmtekleding.nl/
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.frenkiesdobbers.nl
blank
http://www.petervdwillik.nl
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
http://www.hemuhengelsport.nl
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
http://www.garbolino.fr
blank
http://www.topdobbers.nl
blank