Vissen met Wisse: Winnaar NKclubsteam gaat naar het WK in Slovenie.

Soms is nieuws leuk, soms minder leuk. In heel sommige gevallen is nieuws geweldig. Bij het lezen van het Visblad, maand juli 2013, viel mijn oog op het artikel n.a.v.  de 3de titel die wij behaalden tijdens het NK-clubs. Hierin staat te lezen dat het winnende VNK team volgend jaar naar het WK voor clubteams in Slovenie gaat.  In een flink aantal gevallen horen wij veel rietgefluister en sterke verhalen. Echter dit artikel staat gepubliceerd in het officiele blad van SVN. We kunnen er toch vanuit gaan dat hier de waarheid in staat? Aannemend dat, na toetreding tot het NOC-NSF, een dergelijke organisatie secuur omgaat met het publiceren van artikelen en/of nieuwsberichten, zijn wij de tassen vast aan het inpakken.

Kortom: Wij gaan ons beraden welke wegen we zullen gaan bewandelen om tot een succes te komen.  Dat zal inhouden: informatie verzamelen, sponsoren zoeken en kijken wie voor ons de coaching op zich wil en kan nemen.

Wellicht gaan we nog een sponsorwedstrijd op touw zetten om de kosten iets te drukken. Wel zullen we kijken of we dat in een jaargetijde doen waarin de deelnemers vis kunnen vangen. Voor diegenen die het Visblad niet thuis gestuurd krijgen hieronder het desbetreffende artikel.Ik verwacht binnenkort wel informatie te ontvangen van SVN, daarnaast zal ik de lezers op de hoogte blijven houden van de ontwikkelingen

Voor vragen, opmerkingen of suggesties: kjwisse@outlook.com

Hans WisseTerug

28-06-2013
http://www.frenkiesdobbers.nl
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
http://www.bbi-travel.nl
blank
http://www.robbyfish.be
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.garbolino.fr
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.topdobbers.nl
blank
http://www.evezet.nl/cms/index.php/nl/
blank
http://www.petervdwillik.nl
blank
http://www.hemuhengelsport.nl
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
http://www.jvbaits.nl
blank