Timms Fokko en Roel

Het roofvisseizoen is inmiddels alweer een tijdje losgebarsten en er wordt weer fanatiek op baars, snoek en snoekbaars  gevist. De dobbervisserij op laatstgenoemde, de snoekbaars, is één van de spannendste vismanieren. Er is weinig mooier dan na een periode van rust plots de dobber verdachte bewegingen te zien maken. Het hart begint sneller te kloppen en alle zintuigen staan op scherp want zal de vis doorbijten of niet en zal het een gigant zijn?Roel Verkrijgbaar in 2 uitvoeringen. Toepassing: Voor het vissen op snoekbaars.  Specificaties: Antenne boven: Fiber en Balsa. Antenne onder: Fiber met kunststof bevestigingsoog. Verkrijgbare gewichten: 5,0 - 8,0 gram

Timm’s heeft specifiek voor deze visserij een aantal dobbers in het assortiment gebaseerd op traditionele modellen die aan alle eisen van de moderne snoekbaarsvisser voldoen. Twee van deze dobbers zijn de Fokko en de Roel. Beide dobbers hebben een vrij slank, bol drijflichaam van balsa die stabiliteit en gevoeligheid geven. Het oog op deze dobbers is zeer degelijk gemonteerd en is uiteraard geschikt voor het schuivend vissen. De relatief lange carbon onderantenne geeft zowel de Fokko als de Roel een uitstekende balans en stabiliteit. De bovenantenne is zeer helder oranje en opgebouwd uit twee mini drijflichamen. Het gebruikte materiaal en de lak zijn van de hoogste kwaliteit en garanderen een lange levensduur. Daarnaast heeft de Roel in tegenstelling tot de Fokko ook nog de mogelijkheid een breekstaafje bovenin de antenne te monteren. Veelzijdigheid en zichtbaarheid onder alle omstandigheden dus.

 

Zowel de Fokko als de Roel zijn verkrijgbaar in de gewichten 5 en 8 gram. Gelukkig voor u zijn deze topdobbers ook nog eens zeer betaalbaar!

Fokko. Verkrijgbaar in 2 uitvoeringen. Toepassing: Voor het vissen op snoekbaars. Specificaties: Antenne boven: Fiber en Balsa. Antenne onder: Fiber met kunststof bevestigingsoog. Verkrijgbare gewichten: 5,0 - 8,0 gram

Timm’s en M&M wensen u veel plezier en een goede vangst!

 Met vriendelijke groet,

M&M Hengelsport

Michael Meyer

Winkeliers die nog niet met M&M Hengelsport samenwerken en geïnteresseerd zijn in één van onze talrijke producten, kunnen contact met ons op nemen via:

M&M Hengelsport

Michael Meyer

Nomdenweg 2F

9561 AM Ter Apel

Tel/fax: +31(0)599-858162

Mobiel: +31(0)646718339

Internet: www.menmhengelsport.nl

Internet: www.timmsdobbers.nl

E-mail: michael@menmhengelsport.nl

Bedrijfsfilm: http://www.youtube.com/watch?v=ACouoosopsE

Voor de provincies Zeeland, Noord- en Zuid-Holland kunt u contact opnemen met onze vertegenwoordiger:

Michel Oostdijk

Tel: +31 (0)654272345

Internet: www.nextlevelfishing.nl

E-mail: info@nextlevelfishing.nl

 

Voor België kunt u contact opnemen met onze vertegenwoordiger:

Jean-Pierre van der Cruyssen

Tel: +32 (0)474130079

Fax: +32 (0)55455728

Internet: www.compocult.be

E-mail: info@compocult.beTerug

28-06-2013
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
http://www.petervdwillik.nl
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
http://www.topdobbers.nl
blank
http://www.evezet.nl
blank
http://www.garbolino.fr
blank
http://www.frenkiesdobbers.nl
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.hengelsportfauna.nl/
blank
http://www.fishmatrix.co.uk/
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.hemuhengelsport.nl
blank
http://www.fishcresta.eu
blank