HSV De sportvisser doet goede zaken

Zaterdag 22 juni hebben 3 leden van HSV de Sportvisser deelgenomen aan de selectiewedstrijd  voor het NK feedervissen in het Amsterdam Rijnkanaal te Loenersloot. Deze wedstrijd werd georganiseerd door regio Gooi en Eemland vanwege het gebrek aan een wedstrijdcommissie in de regio west.


Om 07.00 uur werden de deelnemers verwacht in het restaurant van jachthaven Ottenhome Zuwe te Kortenhoef alwaar de startnummers werden uitgereikt.

Vandaar in colonne naar het wedstrijdwater, zoals gezegd het Amsterdam Rijnkanaal, een grote klotsbak vanwege de vele grote vrachtboten die langsvaren.

Dan ca. 90 minuten de tijd om alle benodigde spullen langs de waterkant op te bouwen. Om 8.50 uur het eerste signaal, wat betekent voeren maar nog niet vissen. Dan om 09.00 uur precies het startsignaal van een 5 uur durende vissessie voor 64 deelnemers En dan wordt het voor veel deelnemers stil, stil en nog eens stil. Slechts enkele deelnemers weten vis te vangen.Van HSV de Sportvisser weten Chris Marijt op steknummer A1 een mooie 5e prijs te behalen met ruim 5 kilo vis, Aad Bogaards vissend op B9 vangt bij elkaar 3940 gram en behaalt hiermee een keurige 10e plek. Beiden zijn door dit resultaat geselecteerd voor het NK feeder vissen welke gehouden wordt in het van Starkenburghkanaal te Auduard in Groningen in september.

Van beiden een keurig resultaat. De 3e deelnemer van de HSV Henk Zonneveld vissend op C9, wist slechts 2 palingen te vangen. Deze tellen helaas niet mee, dus kwam hij niet verder als een leeg net.

Winnaar werd Peter van de Willik met ruim 11 kilo. De 2de plaats was voor Ronald Spakman en 3de werd Ben van Ek.


Aad BogaardsTerug

26-06-2013
http://www.warmtekleding.nl/
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
http://www.hemuhengelsport.nl
blank
http://www.petervdwillik.nl
blank
http://www.evezet.nl/cms/index.php/nl/
blank
http://www.robbyfish.be
blank
http://www.topdobbers.nl
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
http://www.frenkiesdobbers.nl
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
http://www.bbi-travel.nl
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.garbolino.fr
blank