Carl Visser wint Witvis Totaal Carp Classic

(Pat Gayet)Zaterdag 15 Juni was het de 6de en tevens finalewedstrijd van de Witvis Totaal Carp Classic. Wederom werd er gestreden op vijver 7 en 8 op ’t Mun in Appeltern en de Vossekuil in Nijnsel. Bij enkele vissers was de spanning van de gezichten af te lezen. Vandaag zou bekend worden wie de winnaar van deze competitie zou zijn. De weersomstandigheden  waren allesbehalve goed en er stond er een stevige wind, die er mede oorzaak vanzou  zijn dat enkele karperstokken sneuvelden. Met de wind dwars over de vijver, hoorde je dan ook vele malen gevloek en getier.

Dit vooral bij de visser naast mij gezeten bij weer een geloste vis. De visser met de voornaam Carl, was volgens mij niet alleen topscorer met het behaalde gewicht na afloop, maar ook met het aantal vloekwoorden die over de vijver schalden. Tot aan het einde van de strijd bleef het spannend en bij het eindsignaal viel de spanning van Carl Visser af toen bekend werd dat hij ook deze  wedstrijd naar zijn hand had weten te zetten. Een luidkeels YES was het gevolg. Vier maal een eerste plaats in deze competitie en dus de terechte winnaar.


De winnaar van het eindklassement Carl Visser met een paar visjes

Leon van Turnhout viste wederom een knappe wedstrijd met een 2e plaats gevolgd door Dennis Pin als 3e. Voor mij was er deze dag geen eer meer te behalen en ik kon ook nauwelijks mijn hengel in bedwang houden. Het grootste gedeelte van de wedstrijd bleef ik maar aan het kantje. Het leverde mij aanbeten van steuren op die ik echter niet binnen wist te halen. Uiteindelijk bleef ik dan ook steken op 2 kleine karpers die nauwelijks gewicht in de schaal brachten.

Na afloop was het wachten op de deelnemers van de Vossekuil die een uur eerder met de wedstrijd begonnen waren in verband met de prijsuitreiking die ditmaal plaats vond in de blokhut op ’t Mun, daar in de herberg de forel vissers verzameld waren die een teamlandenwedstrijd gevist hadden. De prijzen tafel was rijkelijk gevuld voor de 21 beste vissers aan deze competitie met de hoofdprijs een cheque van 1500 euro die Carl Visser dan ook in ontvangst mocht nemen. Deze werd uitgereikt door Ton Ruys, Jacco Verhagen  en Ben van de Biggelaar de organisatoren van de competitie.  Natuurlijk is veel hier over terug te vinden op de site van Witvis Totaal Carp Classic. Een mooi evenement om te volgen en vooral deel te nemen. Mijn complimenten gaan dan ook uit naar hen en tot volgend jaar maar weer. Er volgt nog een open finale ronde om de N.K titel op 29 Juni in Appeltern.

De uitslag van poule A gevist op vijver 8

1ste Carel visser 30,300 kg

2de Leon v Turnhout 25,400

3de Dennis pin 23,500

4de Bart visser 23,400

5de Robert Bos 20,300

6de Henk jan Dijkstra 19,700

7de Niels de Boer 19,100

8ste Jaco Verhagen 17,100

 

Groetjes, Pat Gayet

www.dehengel.nl    www.visschool.nl

 

 Terug

21-06-2013
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
http://www.petervdwillik.nl
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
http://www.frenkiesdobbers.nl
blank
http://www.topdobbers.nl
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
http://www.hemuhengelsport.nl
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
http://www.bbi-travel.nl
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.robbyfish.be
blank
http://www.evezet.nl/cms/index.php/nl/
blank
http://www.garbolino.fr
blank