Toppers in training.

Oefening baart kunst zeggen ze niet voor niets. De nederlandse topvissers die het in september tijdens het Wereldkampioenschap moeten gaan doen zijn vandaag, 16 mei, begonnen aan hun trainingsessies aan de Lage Vaart.
 
Het trainingsschema van de selectie, waaruit later dit jaar het team van de vijf die Nederland gaan vertegenwoordigen wordt geselecteerd, is bekend en ziet er goed uit. Vandaag troffen we in de B sector John Savelkoul, Christian Surquin en Dieter Friederichs aan. Even verderop, tegen Johnson’s bridge aan, zaten Arjan Klop en Jack Valkenburg.
 
Op het moment dat wij arriveren, zo rond een uur of elf, vliegen de ballen net het water in. Uiteraard wordt er pas rond 11.00 uur gestart. Het WK begint immers ook zo rond 11.00 uur waardoor het van belang is om zoveel mogelijk te trainen tijdens diezelfde wedstrijduren. Alleen dan krijg je een goede indruk van het water en het aasgedrag van de aanwezige vis.
 
De mannen in de B sector zetten vandaag duidelijk in op de 13 ½ meter terwijl bij Johnson’s bridge Arjan met de stok aan de slag ging. Jack probeert met de matchhengel halverwege de Lage Vaart zijn vis te verschalken.
 
Gijs Nederlof
 


Terug

16-05-2009
http://www.evezet.nl/cms/index.php/nl/
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
http://www.petervdwillik.nl
blank
http://www.frenkiesdobbers.nl
blank
http://www.garbolino.fr
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
http://www.topdobbers.nl
blank
http://www.hemuhengelsport.nl
blank
http://www.jvbaits.nl
blank