SPRO SPONSORT NATIONALE ZEEVISTEAMS

Hengelsportgroothandel SPRO wordt de komende drie jaar de officiële sponsor van de vier nationale zeevisteams - kust senioren, kust dames kust junioren, het bootvisteam en de door Sportvisserij Nederland georganiseerde nationale zeeviswedstrijden. Dit zijn Joop Bongers, directeur van Sportvisserij Nederland, en president Takayoshi Fujimoto van SPRO Europa in Vianen overeengekomen. Bij de ondertekening van het contract waren ook alle betrokken bondscoaches aanwezig.

Wij zijn trots dat we de nationale selecties kunnen sponsoren en zullen in nauwe samenwerking met Sportvisserij Nederland en de coaches inspelen op de productwensen van de teams om internationaal te kunnen scoren, aldus Fujimoto. Daarbij noemt hij de sponsoring van alle zeevisteams een goede ontwikkeling en logisch gevolg op de reeds bestaande sponsoractiviteiten. Vorig jaar sponsorde Spro het Nederlands  Bootvisteam - waarvoor we de speciale Multi-Tip boothengels hebben ontwikkeld - en het WK Bootvissen en onze topvissers maken vaak al deel uit van de nationale selecties.

SPRO zal de zoute wedstrijdteams zowel financieel als materieel gaan ondersteunen. Naast kleding voor alle ploegen zal het jeugdteam van een volledige zeevisuitrusting, inclusief speciaal ontworpen lichtgewicht hengels, worden voorzien. Met de uitbreiding van de sponsoractiviteiten naar alle zeevisteams toont SPRO haar toewijding aan het zeevissen, zegt Joop Bongers. Wij zijn blij met de steun van een sterke, internationale partner als SPRO en hopen met hen onze zoute successen van de afgelopen jaren een passend vervolg te kunnen geven.


Terug

08-05-2009
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.hemuhengelsport.nl
blank
http://www.garbolino.fr
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
http://www.topdobbers.nl
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
http://www.frenkiesdobbers.nl
blank
http://www.evezet.nl/cms/index.php/nl/
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
http://www.petervdwillik.nl
blank