Snoekstudiegroep start met het SNB Promotieteam

Op zaterdag 6 april heeft de Snoekstudiegroep Nederland België (SNB), tijdens haar ledenvergadering de oprichting bekend gemaakt van het “SNB Promotieteam”. Met dit team zal de SNB behoorlijk aan de weg gaan timmeren m.b.t. voorlichting, educatie, jeugdbegeleiding etc.

 

Wat is het SNB Promotieteam?

Het SNB Promotieteam bestaat uit een grote groep enthousiaste SNB-leden die verspreid over Nederland en Vlaams België wonen. Hierdoor zijn ze makkelijk en snel lokaal inzetbaar voor activiteiten. In het team zijn de diverse disciplines van het snoekvissen vertegenwoordigd en per activiteit zal een klein team de SNB vertegenwoordigen. Een groep van ongeveer 3 personen zal aanwezig zijn bij bijvoorbeeld jeugd educatie, open dagen of beurzen. De SNB promotie wordt daarbij natuurlijk niet vergeten.

Wat doet het SNB Promotieteam?

Natuurlijk staat promotie van de SNB en de snoekvisserij voorop. Op verzoek kan het SNB Promotieteam worden “ingehuurd” voor bijvoorbeeld demonstraties van materialen en technieken op roofvis gebied, het geven van een lezing, jeugd begeleiding of praktijk visdagen aan of op het water.

Voor wie is het SNB Promotieteam?

Het SNB Promotieteam kan zoals gezegd “ingehuurd” worden door onder andere HSV’s en Federaties, winkeliers, beurs organisatoren en leveranciers die bijvoorbeeld hun nieuwe producten willen lanceren. Natuurlijk kan het SNB Promotieteam ook door de eigen SNB Regio afdelingen worden gevraagd voor het opluisteren van hun activiteiten.

Wie maken deel uit van het SNB Promotieteam?

In het SNB Promotieteam zitten onbekende, maar ook bekende roofvissers die hun kennis en ervaring graag willen delen. Onder andere pro-staffers van diverse groothandels, maar ook een docent van de Sportvisacademie doen mee in het team. Stuk voor stuk zijn de teamleden deskundig op hun gebied van de roofvisserij en zijn ze in staat om goed (en praktisch) zaken uit te leggen en te presenteren.Terug

08-04-2013
http://www.garbolino.fr
blank
http://www.frenkiesdobbers.nl
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
http://www.petervdwillik.nl
blank
http://www.hemuhengelsport.nl
blank
http://www.topdobbers.nl
blank
http://www.jvbaits.nl
blank