Op bezoek bij De Vries Hengelsport in Boxmeer

De Vries Hengelsport is gevestigd in Boxmeer. Net onder Nijmegen gelegen is Boxmeer goed bereikbaar via de snelweg. De winkel heeft een vloeroppervlakte van ruim 450 m2 en staat bomvol met de mooiste hengelsportartikelen. De zaak is eigenlijk een familiebedrijf. Jaren geleden gestart door pa de Vries is het tegenwoordig zoon Arno die dagelijks in de winkel te vinden is.Als we de parkeerplaats voor de winkel opdraaien schijnt het zonnetje en belooft het een schitterende dag te gaan worden. Goed weer om een paar foto’s te schieten dus. We beginnen om de gevel er maar eens op te zetten. Parkeren is overigens geen probleem, er is ruimte genoeg.  


Arno de Vries achter zijn balie

Als we naar binnen stappen is het nog rustig, we zijn wat aan de vroege kant. Eigenlijk is de winkel nog niet open. Vader en zoon de Vries staan al gereed met een kop koffie. Vader en zoon weten waar ze het over hebben. Naast veel vakkennis op het gebied van hengelsport staat de zaak bekend om haar klantvriendelijkheid. Je vindt er een breed assortiment hengelsportartikelen. Voor elke discipline is er eigenlijk alles wat je nodig hebt.  Via internet zijn ze ook zeer actief, en je kunt via www.betervissen.nl bestellen wat je nodig hebt.


Als je hier niet kun slagen

De webshop wordt wekelijks goed bijgehouden en is staat vol met nieuwe items. Als ik zo de shop eens bekijk zou het mij niet verbazen als bijna het complete assortiment er op geplaatst is. Kun je de gewenste artikel(en) online niet vinden? Neem dan gerust contact met ze op.  Woon je in het buitenland? Ook dan is het geen enkel probleem om je artikelen bij hen te bestellen. .


Neem deze zeker mee om eens te proberen

Als ik de winkel zo eens rondloop zie je al snel dat ze van alle markten thuis zijn. Een grote karper- en roofvisafdeling en natuurlijk is de witvisser niet vergeten.  Als wedstrijdvisser kun je hier eigenlijk alles vinden wat je nodig hebt. Zo is er een scala aan keus op het gebied van:

*Zitmanden

* plateaus
*Steunen, rollers etc.

*Ruime sortering kleinmateriaal

*Groot assortiment kant-en-klare lokvoeders

*De Vries Feedervoer (aanrader!!)

*Enkelvoudige lokazen

*Levend aas o.a.: elke week verse maden, casters, wormen etc.

*Vissen nieuwe stijl (pellets, korven, onderlijnen, haken etc.)

*Ruime collectie feederhengels en winklepickers

*Ruime collectie matchhengels

*Ruime collectie vaste hengels


Even uitrusten

Op de karperafdeling tref ik naast een ruim assortiment grote en bekende karpermaterialen diversen tenten, paraplu’s, stoelen, stretchers, slaapzakken, rodpods, steunen, swingers, hangers, beetmelders, tassen, foedralen, kruiwagens/trolleys aan.


Daarnaast kijk ik mijn ogen uit als ik zie hoe groot het assortiment aan kleinmateriaal is. Ook op het gebied van aas o.a. pellets, tijgernoten, boilies, freezerbaits (ook grootverpakkingen), mixen en flavours is de keus enorm.


Mooi assortiment feeders

Molens met slip voor- en achterop, baitrunners, Big Pit, reels, te veel om op te noemen. Het kan haast niet anders dan dat je er wel zult slagen. Met de aankomende zomer in het vooruitzicht is het goed om te zien dat ze er bij De Vries Hengelsport klaar voor zijn.Ook het assortiment vaste stokken en feeders ziet er goed uit. Als je eens mee wilt gaan doen aan het vissen met de stok op karperputten kun je hier zo je complete uitrusting aanschaffen. Vergeet dan niet om gelijk mee te gaan doen met een van de wedstrijden die ze organiseren op karpervijver ’t Mun in Appeltern. Kun je meteen je nieuwe materiaal testen.De winkel begint langzamerhand vol te lopen met klanten die afkomen op de open dagen die nog tot 09 maart duren. Tijdens deze periode is er sprake van een directe kassakorting van 20 %. Hou dit even vast en bezoek de winkel deze week nog. Die korting zou ik niet laten lopen. Voor ons wordt het weer eens tijd om te vertrekken en na nog een bak koffie stappen wij de auto weer in.

Heb je een vragen of wil je een prijsopgaaf? Neem dan gerust en geheel vrijblijvend contact met ze op.

De Vries Hengelsport
Het Zand 29A
5831 HG  Boxmeer

0485-521058
www.devrieshengelsport.nl
www.betervissen.nl Terug

06-03-2013
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.hengelsportfauna.nl/
blank
http://www.petervdwillik.nl
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.topdobbers.nl
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
http://www.garbolino.fr
blank
http://www.evezet.nl
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
http://www.fishmatrix.co.uk/
blank
http://www.frenkiesdobbers.nl
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
http://www.hemuhengelsport.nl
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
http://www.fishcresta.eu
blank