Een weekje weg uit de drukte.

(Brigitte en Jaap Verheij)Na een eerste verkenningsronde in de maand juni waar we op de terugweg waren van de 24 uur van  Le mans kwamen we uit in een klein dorpje Gedinne onder in de Ardennen, hier kwamen we terecht in een oase van rust, eenmaal op de stoel hadden we onder het genot van een Belgisch biertje een voor proefje van wat deze streek ons te bieden had.  Geen lawaai van de scooters en ov diensten welke we nog steeds niet gewend zijn in de stad.

www.moulindeboiron.com


Een geweldig uitzicht over het meer

Dus togen we vorige week naar Gedinne in de Belgische Ardennen, naar Moulin de Boiron. Het was de bedoeling om twee dagen te vissen op hun viswateren ,maar het werden er dri, er is ook aan alles gedacht zo hoeft men geen extra vergunning te kopen als alleen bij de receptie van het hotel.

De eerste dag hebben we op een stek gezeten wat eigenlijk bedoeld was voor de karper vissers, er stond niet zoveel water, een halve meter. Hier hebben we dan ook  niet zoveel gevangen, met ons tweetjes ongeveer twintig visjes.

De tweede dag hebben we aan de andere kant van het meer gezeten en daar stond beduidend meer water, ongeveer anderhalve meter. Hier hebben we aardig goed gevangen, zo’n tachtig stuks voorn van 20 cm en meer.


Een van de vele grote voorns die hier te vangen zijn

De derde dag hebben we in een ander prive water gevist, een stuk water wat meer tussen de bossen lag, we hebben alleen maar kleine visjes gevangen, volgens ons was er iets aan de hand in dat water, er lag volgens ons een snoek, want de visjes sprongen boven het water uit.

Je kunt in dit hotel goed eten en drinken, zeker voor de liefhebber van een wild gerecht is dit zeker de moeite waard om dit hotel te bezoeken.

Er is ook veel gelegenheid tot wandelen, er zijn mooie wandelroutes uitgezet. Dus wie even geen zin heeft om te vissen kan een stukje gaan wandelen.

Het is zeker de moeite waard om hier een korte vakantie te boeken en dit alles mee te maken, wij hebben het er tenminste erg naar ons zin gehad.

Prettig verblijf bij Moulin de Boiron,

Jaap en Brigitte Verheij.Terug

19-10-2012
http://www.petervdwillik.nl
blank
http://www.robbyfish.be
blank
http://www.hemuhengelsport.nl
blank
http://www.evezet.nl/cms/index.php/nl/
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
http://www.garbolino.fr
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
http://www.topdobbers.nl
blank
http://www.frenkiesdobbers.nl
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.bbi-travel.nl
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank