FEESTELIJKE START WK KUSTVISSEN

Dit weekend gaat het WK Kustvissen officieel van start. Kom deze herfstvakantie dus met het hele gezin lekker uitwaaien op de stranden van Walcheren in Zeeland en geniet van een lekker dagje strand met volop feestelijke activiteiten rondom het WK.Op zaterdag is in Hotel Westduin de officiële inschrijving van de landenploegen die meedoen aan het WK Kustvissen. Hoewel de officiële WK training pas maandag om 10:30 uur start, zullen dit weekend al veel landen aan het trainen zijn op de diverse wedstrijdparcoursen (ook voor het hotel). Voor het publiek een mooie kans om het strandvissen eens van dichtbij te bekijken, vragen te stellen, aassoorten en vistechnieken onder de loep te nemen of een handtekening te bemachtigen van een (voormalig of aanstaand) Wereldkampioen.

Vikingendag

Tevens vindt zaterdag van 12.00 uur tot 23.00 uur een heuse Vikingendag plaats in Zoutelande. De hele dag is er van alles te doen: Vikingspelen, kinderactiviteiten, huifkartochten, bunker- en molenbezoeken, historische lezingen en muziek. Daarbij serveren stands aan de Langstraat heerlijke Zeeuwse zilte zaligheden en Zapas (Zeeuwse tapas). De Vikingendag sluit om 22.30 uur af met een mooie vuurwerkshow met muzikale begeleiding.

Officiële opening WK

Op zondag start het WK met een grootste openingsceremonie in het historische stadje Veere. De teams lopen in parade door Veere naar de Grote Kerk, waar tijdens de ceremonie de landen en alle dames en heren wedstrijdvissers worden voorgesteld, hun volksliederen ten gehore worden gebracht en de landenvlaggen gehesen. Het publiek is van harte welkom deze ceremonie bij te wonen. De parade start om 15:30 vanaf het Oranjeplein in Veere, richting de Grote Kerk waar om 16:15 de openingsceremonie begint. Kortom een leuk dagje uit om het prachtige Veere te bezoeken, waar die dag ook kan worden gewinkeld (koopzondag).Terug

13-10-2012
http://www.warmtekleding.nl/
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
http://www.evezet.nl/cms/index.php/nl/
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.garbolino.fr
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
http://www.frenkiesdobbers.nl
blank
http://www.hemuhengelsport.nl
blank
http://www.petervdwillik.nl
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
http://www.topdobbers.nl
blank
http://www.jvbaits.nl
blank