PRIMA VANGSTEN TIJDENS NK BOOTVISSEN

Nadat het NK Bootvissen in juni wegens de weersomstandigheden tot tweemaal toe moest worden uitgesteld, konden de deelnemers afgelopen zaterdag dan eindelijk hun krachten meten. De 25 deelnemers werden over 5 boten verdeeld, t.w. de Annick, Aisling, Quo Vadis, Rover en Seabird. De winnaar, Piet Buijk uit Bergen op Zoom en lid van HSV De Edelkarper uit dezelfde plaats, ving op de Rover 46 vissen met een totaal lengte van 1.020 cm.


Maar, ook op de andere boten werd goed vis gevangen. Ernest Ripson, eveneens van HSV De Edelkarper vissend op de Seabird, won met 43 vissen (979 cm) zilver en Louis van Bommel uit Bergen op Zoom van HSV O.K.O. uit Oldebroek en vissend op de Aisling werd 3e met de meeste vissen (47), maar met een geringere totaallengte t.w. 933 cm. De vangst bestond voornamelijk uit schar, steenbolk, wijting en enkele tongen en botten. Voor deze tijd van het jaar is dit een zeer gevarieerde visserij.

Na dit NK gaan de beste 10 nog naar een topcompetitie bootvissen, waarna de coach na 3 wedstrijddagen in december de keuze maakt wie in 2013 aan het WK in Portugal of in 2014 aan de Meerlanden Bootvissen in Nederland gaan deelnemen.Terug

10-10-2012
http://www.frenkiesdobbers.nl
blank
http://www.topdobbers.nl
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
http://www.garbolino.fr
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
http://www.petervdwillik.nl
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.hemuhengelsport.nl
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
http://www.evezet.nl/cms/index.php/nl/
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank