Geweldige afsluiting van de topcompetitie voor EVEZET

(Persbericht Evezet) De laatste twee wedstrijden van de topcompetitie zijn afgelopen weekend gevist aan het kanaal Gent-Terneuzen. Het was voor de meeste een stukje rijden, maar het resultaat mag er zijn. We kunnen terug kijken op een geslaagd weekend en een super Topcompetitie 2012 voor EVEZET.

Op zaterdag wisten er vier EVEZET vissers het podium te betreden. Bij de junioren U18 wist Johnno v/d Haar met 1.130 gram de tweede plaats te behalen. Bij de beloften U23 waren de eerste en tweede plek voor EVEZET, te weten Daan van Berkel op één met 2.594 gram en Dylan Oomen op twee met 1.834 gram. Luc de Werd wist bij de Senioren A hoogste plek op het podium te behalen met 4.472 gram.

 

 

 

Tijdens de laatste wedstrijddag op zondag waren er maar liefst vijf EVEZET teamleden die op het podium mochten plaats nemen. Echt een super resultaat!!!

Johnno wist op dag twee met 2.547 gram de tweede plaats te bereiken bij de junioren. Ook Dylan was er weer  bij en stapte op de derde plaats het podium op met 3.463 gram. Bij de dames had Kaylee Goedhardt vandaag ook goed gevist en wist ook zij een derde plaats te behalen met 2.142 gram. Bij de senioren A waren er twee plaatsen voor EVEZET. Op de tweede plaats Nico Bakkernes met 4.188 gram en wederom Luc de Werd op het podium. Deze keer op drie met 5.274 gram.

In het zeeuwse Axel was de prijsuitreiking en er waren maar liefst drie EVEZET teamleden die het podium mochten betreden voor de einduitslag na acht wedstrijden. In de categorie Junioren U18 was Johnno v/d Haar de andere vissers de baas en veroverde hier de eerste plaats na 8 wedstrijden. Hij heeft een uitstekend seizoen gevist en mag trots zijn op dit resultaat. Bij de junioren U23 was voor Dylan Oomen de derde plaats gereserveerd en ook hij mocht het podium beklimmen. Ook Dylan heeft een seizoen achter de rug om op terug te kijken.

Bij de dames heeft onze nieuwkomer Kaylee Goedhardt haar welverdiende derde plaats weten te veroveren en ook voor haar lag er een bos bloemen klaar.

 

Namens EVEZET willen wij alle teamleden feliciteren met deze top prestaties en bedanken voor het vertrouwen in EVEZET.Terug

25-09-2012
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.petervdwillik.nl
blank
http://www.garbolino.fr
blank
http://www.topdobbers.nl
blank
http://www.hemuhengelsport.nl
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
http://www.evezet.nl
blank
http://www.frenkiesdobbers.nl
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
http://www.jvbaits.nl
blank