Snoekinstructiedag voor de jeugd

Op zaterdag 6 oktober 2012 organiseert de Regio N-H van de Snoekstudiegroep Nederland – België samen met hsv VIOD en Hengelsport Heerhugowaard een snoekinstructiedag voor de jeugd van 8 tot 17 jaar. We verzamelen die ochtend om 09.00 uur bij Hengelsport Heerhugowaard, Torenmolen 8, 1703 PN Heerhugowaard en de entree is gratis.

Het programma ziet er als volgt uit:


Van 9.00 tot 10.15 een diapresentatie van Jan Eggers over hoe je met kunstaas het beste kunt snoeken in poldersloten. Na een glaasje frisdrank gaan we de hengelspullen van de deelnemers nakijken en waar nodig verbeteren zodat we na nog een broodje of een bord patat rond 12.30 uur in groepjes van 5 jeugdvissers met 2 begeleiders naar de stekken in en rondom de HH waard gaan om snoek te vangen. Om 16.30 uur wordt iedereen weer terug verwacht bij Hengelsport HH waard en dan volgt de prijsuitreiking en wie een vis gevangen heeft, krijgt een prijs.

Deelnemers die ouder dan 14 jaar zijn, dienen in het bezit te zijn van een VISpas 2012. Zoals reeds vermeld mag men gratis mee doen en hopen we ook dit jaar weer op de medewerking van een aantal ouders/begeleiders om voor het middagdeel kinderen naar de stekken te brengen. Ook dit jaar is het aantal deelnemers vastgesteld op 30 kinderen en we zullen nu ook weer een reservelijst voor 2013 maken en die kunnen in 2013 zeker meedoen.

Men kan zich opgeven bij Jan Eggers, per e-mail the.pike.ferret@hetnet.nl of per telefoon en dan liefst in de avonduren: 0228 513213 en wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

Hopende op mooi weer en veel tevreden kinderen op 6 oktober

Jan Eggers, voorzitter SNB Regio N-HTerug

18-09-2012
http://www.hemuhengelsport.nl
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
http://www.topdobbers.nl
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
http://www.frenkiesdobbers.nl
blank
http://www.petervdwillik.nl
blank
http://www.garbolino.fr
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank