Norwegian Open Trolling Championship

 Mustad sponsort het Norwegian Open Trolling Championship dit jaar met een schitterende Nissan Navarra.  Gevist gaat er worden vanuit een boot op het grootste meer in Noorwegen, het Mjosa meer. Er worden meer dan 200 deelnemende boten verwacht met een prijzenpot tot € 50.000,00 en een hagelnieuwe Nissan voor diegene die het Noorse record dat staat voor aan een hengel gevangen forel staat. Dit record is nu in handen van Robert Torp met een forel van 15,3 kilo.
 
Als je over een boot beschikt en een werphengel kan in principe iedereen deze wedstrijd winnen. De afgelopen 10 jaar is geen enkele winnaar gelukt om de wedstrijd twee keer te winnen. Wat ervaring en veel geluk zijn de belangrijkste factoren om mee te kunnen dingen naar de hoofdprijs en de schitterende Nissan.
  
Het kampioenschap is een open wedstrijd waarbij alleen gevist kan worden op forel. Als minimum maat geldt een lengte van 52 centimer. Het is toegestaan om per boot maximaal 4 lures in te zetten.  Verder is het toegestaan om gebruik te maken van zogenaamde “deeprigs” en “planerboards”

Deelnemers dienen zich op zaterdag 13 juni te melden op de pier in Gjovik en kunnen zich ter plaatse aanmelden voor de wedstrijd.
 
Voor meer info kun je terecht op: www.mustad.no


Terug

01-04-2009
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
http://www.hemuhengelsport.nl
blank
http://www.petervdwillik.nl
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
http://www.frenkiesdobbers.nl
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
http://www.topdobbers.nl
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
http://www.garbolino.fr
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.jvbaits.nl
blank