Hengelsport Heerhugowaard opent haar deuren

(Hans Wisse) Vrijdag 18 mei is het dan zover. Na vele gesprekken en onderhandelingen werd het pand aan de Torenmolen 8 te Heerhugowaard omgedoopt tot Hengelsport Heerhugowaard. Met een nieuwe naam, nieuw fris logo, nieuwe eigenaar maar met dezelfde herkenbare personen achter de toonbank heeft eigenaar Pjotr Vedder getracht dit pand een nieuwe uitstraling te geven. Vrijdag 18 mei is de officiële opening voor genodigden, deze wordt doorgetrokken naar zaterdag de 19de voor publiek. Met diverse demonstraties van producenten wordt er ook informatie gegeven door diverse lokale hengelsport verenigingen.

Drijvende krachten achter deze nieuwe exploitatie zijn: Gerard ten Broek, Bas Koopman, Adrie Struijs en Angela Nagel. Met meer op de achtergrond bijgestaan door eigenaar Pjotr Vedder. Een goede service, vers aas,  klantvriendelijk contact en het nakomen van gemaakte afspraken met klanten moeten het parade paardje zijn van deze nieuwe winkel. Aldus bedrijfsleider Gerard.

 Voor wie nog niks in de agenda heeft staan dit weekend: DOEN !! Of anders op een later tijdstip eens de winkel bezoeken. Vers (zee) aas is voorradig, de winkel ligt inmiddels weer vol met een legio mogelijkheden voor recreatieve vissers maar ook voor zee-, wit-, kunstaas- en karpervissers is er meer dan voldoende te bekijken.

Onder het genot van een kop koffie staat de deur voor iedereen wijd open.Hengelsport Heerhugowaard

Torenmolen 8

1703 PN HEERHUGOWAARD

E-mail: info@hengelsportheerhugowaard.nl

Telefoon: 072  5718984

 Terug

17-05-2012
http://www.warmtekleding.nl/
blank
http://www.fishmatrix.co.uk/
blank
http://www.hemuhengelsport.nl
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
http://www.frenkiesdobbers.nl
blank
http://www.garbolino.fr
blank
http://www.topdobbers.nl
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.hengelsportfauna.nl/
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
http://www.evezet.nl
blank
http://www.petervdwillik.nl
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank