Hans Turenhout wint nipt 3de wedstrijd HSV De sportvisser

Zondag 6 mei is onder winderige omstandigheden de 3de competitiewedstrijd gevist in het Amstel Drecht kanaal. Dit water is met ingang van dit seizoen weer in de lijst van competitiewateren opgenomen, omdat hij nu is ingebracht als federatiewater, waardoor er niet meer betaald behoeft te worden voor aanvraag van een wedstrijd.

Een prachtig mooi water, waar je zowel met de vaste stok als met de feeder leuk uit de voeten kunt. Het heeft ook een nadeel, want er wordt veel in gevaren door motorboten en roeiboten. Ook als nadeel kan je meenemen dat er vreselijk hard wordt gereden door het gemotoriseerde verkeer op de weg vlak achter je.De afgelopen week hebben de oudere collega’s van “de Arnoud” al een trainingssessie gehouden in hetzelfde water en daar waren woensdag de resultaten bedroevend, waardoor ook onze verwachtingen niet al te hoog waren gespannen. Met een flinke wind in de noordoost hoek was het ook ’s ochtends nog flink koud.


Na het startsignaal om 07.00 uur werd er door een enkeling al snel vis gevangen, wat een positief signaal was. Toch kwam de vis bij de meesten niet echt los, want na 2 uur vissen bleek tijdens de koffiebreak dat 2 nummers op de kop en ook op staart een leuk visje werd gevangen, maar op de middennummers was het nog niet echt geweldig. Variërend van 0 tot 10 vissen. Dit beeld bleef ook in de 2e sessie intact, want vooral op kop bleef er goed gevangen worden en ook het staartnummer deed lekker mee en zo ontstond onwetend van elkaar een tweestrijd tussen de nr’s 1,2 en 12.


Met een verschil van 300 gram wist staartvisser Hans Turenhout uiteindelijk de overall winst naar zich toe te trekken met een totaal gewicht van 12340 gram. Een leuke visserij dus. In het andere vak was het Aad Bogaards met 12040 gram die de vakwinst behaalde. Als 3e eindigde Jaap de Ridder met 9440 gram.


Uiteindelijk bleken de verschillen groot, er was zelfs een deelnemer die niets had gevangen. Toch met een gemiddelde van 5335 gram kan je toch spreken van een leuk resultaat.

 

Resultaten 3de comp. wedstrijd dd. 6-5-2012 Amstel Drecht kanaal

         

Vak A:

       

1

Aad Bogaards

12040

gram

 

2

Leo Zonneveld

8920

gram

 

3

Rob Bosman

5420

gram

 

4

Jan van Beelen

2260

gram

 

5

Koos Nulkes

1980

gram

 

6

Leo Warmerdam

1120

gram

 
         

Vak B:

       

1

Hans Turenhout

12340

gram

 

2

Jaap de Ridder

9440

gram

 

3

Frank Steenvoorden

8360

gram

 

4

Berend Duindam

1580

gram

 

5

Henk Zonneveld

560

gram

 

6

Chris Marijt

0

gram

 
         


Terug

06-05-2012
http://www.hemuhengelsport.nl
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.topdobbers.nl
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
http://www.frenkiesdobbers.nl
blank
http://www.petervdwillik.nl
blank
http://www.garbolino.fr
blank