Jubileumboek ď25 jaar Snoekstudiegroep Nederland BelgiŽ

In maart 1984, nu dus exact 25 jaar geleden werd in de kop van Noord Holland het eerste bestuur gevormd van de Snoekstudiegroep Nederland België, de SNB. 25 jaar is een mooie mijlpaal en daarom wordt dan ook een Jubileumboek uitgegeven ter ere van dit feit. Het boek is geschreven door bekend snoekvisser en eerste voorzitter van de SNB, Jan Eggers.

 

Presentatie tijdens Visma 2009
 
“25 jaar Snoekstudiegroep Nederland België” wordt officieel gepresenteerd op donderdag 26 maart a.s. tijdens Visma 2009, de grootste hengelsportbeurs van Europa, in Ahoy Rotterdam. Als onderdeel van de opening van dit vierdaagse evenement zal de huidige voorzitter van de SNB Jouke Jansma het eerste exemplaar overhandigen aan toekomstig voorzitter Arno van Zon en auteur van het boek Jan Eggers. Geïnteresseerden zijn van harte welkom om aanwezig te zijn bij dit heugelijke feit in het Visma Theater vanaf 10:30 uur. Uiteraard kan dit goed gecombineerd worden met een bezoek aan de beurs.
Het boek bevat een chronologisch overzicht van het ontstaan en de groei van de SNB. Daarbij heeft Jan Eggers naast zijn eigen kennis, ook gebruik gemaakt van de input van vele anderen. Daarmee is het boek een soms anekdotische weergave van 25 jaar geschiedenis van de Snoekstudiegroep geworden.
 
Voor wie?
 
Het Jubileumboek zal op de dag van de presentatie tevens per post aan alle op dat moment ingeschreven leden van de SNB worden toegezonden. Daarna zal het op verzoek èn tijdens beurzen voor geïnteresseerden te koop zijn voor een bedrag van € 15,--.


Terug

12-03-2009
http://www.frenkiesdobbers.nl
blank
https://www.woutvanleeuwen.nl/
blank
http://www.hemuhengelsport.nl
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.fishmatrix.co.uk/
blank
http://www.evezet.nl
blank
http://www.hengelsportfauna.nl/
blank
http://www.petervdwillik.nl
blank
http://www.topdobbers.nl
blank
http://www.johnkooijhengelsport.nl
blank
http://www.garbolino.fr
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank