Maak kennis met Visgids Groningen

Visgids Groningen is een nieuw bedrijf ontstaan door de hobby van Robert van der Kamp. Hij vist al sinds z’n 10een heeft bijna 30 jaar ervaring. Visgids Groningen heeft een perfect en compleet ingerichte aluminium visboot. Daarnaast beschikt Visgids Groningen over diverse soorten hengels, molens en kunstaas. Dit alles stelt Visgids Groningen beschikbaar tijdens een dagje vissen. Uiteraard kunt u ook met uw eigen materiaal aan boord stappen.


Een halve of hele dag vissen (in de zomermaanden ook ‘s avonds)  in de mooie provincie Groningen kan zelfs in combinatie met een overnachting  op basis van B&B in een voormalige stadsboerderij in Groningen.

Visgids Groningen heeft nu ook onvergetelijke visvakanties naar Zweden. Wij hebben 4 exclusieve arrangementen samengesteld incl. 7 overnachtingen in een zgn. Zweedse Stuga en u heeft de beschikking over een visboot. En er volgen nog meer bestemmingen, momenteel zijn we druk in onderhandeling om bv. visvakanties in Frankrijk en Noorwegen aan te gaan bieden. Wij streven erna om alle visvakanties zo compleet mogelijk aan te bieden, dus met (waar nodig) visboot én (luxe) accommodaties. Dit alles voor een aanvaardbare prijs.

Daarnaast komt Visgids Groningen dit jaar in de Bongo Beach en Bongo Avontuur.  De Bongo is een belevenis bon die o.a. verkrijgbaar is bij; Mediamarkt, Bijenkorf, VVV-kantoren en diverse boekhandels.

De Visgids Groningen is ook partner van de stichting De Fishing Dutchmen; deze stichting draagt het sportvissen in de breedste zin van het woord uit en richt zich met name op kinderen die iets minder geluk hebben gehad met hun gezondheid. Daarnaast is er ook aandacht voor ouderen en gehandicapten.

Wij staan ook op dé Hengelsportbeurs die 31 maart en 1 april 2012 wordt gehouden in de Martiniplaza in Groningen; kom gerust langs, u bent van harte welkom.

Voor verdere informatie kan er contact opgenomen worden via info@visgidsgroningen.nl en op de site www.visgidsgroningen.nl  of telefonisch via 06-22245936.Terug

22-03-2012
http://www.garbolino.fr
blank
http://www.hemuhengelsport.nl
blank
http://www.frenkiesdobbers.nl
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.topdobbers.nl
blank
http://www.johnkooijhengelsport.nl
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
http://www.petervdwillik.nl
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
http://www.fishmatrix.co.uk/
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
http://www.evezet.nl
blank
http://www.hengelsportfauna.nl/
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
https://www.woutvanleeuwen.nl/
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank