Bungavan te huur op Resort De Arendshorst

Voor vis-, fiets- en wandelliefhebbers heeft de familie Corton een 2 persoons bungavan (“de Winde”) te huur op Resort de Arendshorst in Ommen.De knusse comfortabele vakantiewoning staat op nog geen 100 meter van de Vecht. De ruim 900 meter lange Vechtoever van Resort de Arendshorst biedt uitstekende mogelijkheden om te vissen op diverse vissoorten; een waar paradijs voor vissers.


Resort de Arendshorst ligt in een natuurgebied van 200 hectare, midden in het Vechtdal van Overijssel, omringd door water, bossen en weilanden, nabij het gezellige stadje Ommen. Resort de Arendshorst is daarom een heerlijke oase om te vissen of het ideale startpunt voor uw fietsvakantie en/of wandelvakantie.

Bungavan “de Winde” heeft een zit- en eetgedeelte met open keuken. Door de gaskachel met ringverwarming is het ook in het voor- en naseizoen snel aangenaam. Het ruime 2-persoonsbed is omgeven door voldoende kastruimte. De slaapkamer grenst aan de badkamer met ruime douche, wastafel en toilet. Het schuurtje biedt ruimte voor hengels en/of fietsen.

Verdere informatie over Resort de Arendshorst en verhuurmogelijkheden van bungavan “de Winde” kunt u aanvragen via info@resort-de-arendshorst.nl of de website www.resort-de-arendshorst.nlTerug

13-03-2012
http://www.fishmatrix.co.uk/
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
http://www.johnkooijhengelsport.nl
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
http://www.topdobbers.nl
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.frenkiesdobbers.nl
blank
https://www.woutvanleeuwen.nl/
blank
http://www.hengelsportfauna.nl/
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.garbolino.fr
blank
http://www.petervdwillik.nl
blank
http://www.hemuhengelsport.nl
blank
http://www.evezet.nl
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank