v.d. Willik; garantie voor topfeeders

Wie kent hem niet Peter v.d. Willik. Iemand waar al jaren rekening mee wordt gehouden als hij aan de waterkant verschijnt. Een topvisser als het gaat om het vissen met de vaste stok en bijna niet te verslaan als het gaat om het vangen van veel vis met de feeder.
 
Na jarenlang succesvol feeders te hebben ontwikkelt voor het in Pure Fishing opgegane Shakespeare heeft hij al zijn kennis en kunde gestoken in het verder door ontwikkelen van zijn feeders. De feeders zijn zo goed dat er bijna vangstgarantie bij wordt geleverd.
 
De blanks van deze nieuwe 3e generatie wedstrijdfeeders zijn vervaardigd van high modulus carbon. Alle feeders zijn voorzien van SIC geleideogen (100 % Siliconencarbide). De 390, 420 & 450 hebben High Quality SIC ogen daar afstand een heel belangrijke factor is voor deze modellen. Het 320 model heeft een hoge kwaliteit SIC ogen. Dit daar High Quality  SIC ogen de hengel veel te duur zou maken. Daar dit een typische korte afstandhengel is zouden  High Quality SIC op dit model de prijs niet rechtvaardigen. Toch zijn alle ogen slagvast en vrijwel onverslijtbaar, en worden over het algemeen alleen gebruikt op de duurdere handgebouwde hengels.
 
De 420 en 450 zijn met name geschikt voor het vissen op sterk stromend water zoals de Maas, Waal en Amsterdam Rijnkanaal. Met korfgewichten van 100 gram en hoger gooi je met deze feeders met gemak 100 meter. Bijkomend voordeel van de capaciteit om een hoger loodgewicht te kunnen gooien is dat de 450 daardoor ook perfect inzetbaar is vanaf het strand als een kleinere vis gevangen moet gaan worden.

Alle modellen zijn voorzien van Tripple-AAA kurk handgrepen. Deze kurk is geselecteerd op zijn fijne structuur, het voorkomt ook na langere tijd dat er gaten in de kurkstructuur komen.
Ook worden alle modellen geleverd met een gevoerd foedraal met molen compartiment welke het opbergen na het vissen zeer makkelijk maakt.

Voor de sportvissers die het zoeken op langzaam stromende wateren en vissen op een afstand van maximaal 70 meter komen de 320 en de 390 in beeld. De 320 komt het best tot zijn recht op wateren tot een breedte van 50 meter. De 390 geldt, met een werpafstand tot ongeveer 70 meter, binnen het assortiment als de meest inzetbare feeder.
 
Het 320 & 390 model zijn voorzien van een pensluiting die er voor zorgt dat de actie mooi blijft doorlopen. De twee Distance modellen ( 4.20 & 450) hebben een through & through (door & door) pensluiting systeem. Dit zorgt er voor dat alle kracht beter getransporteerd wordt naar de opvolgende delen tijdens het werpen. We willen toch allemaal de grootste afstand en zo zuiver mogelijk gooien! 

Alle modellen hebben twee toppen meer dan de vorige versie. Het bijzondere aan deze extra toppen is dat ze hol zijn! Het zijn holcarbon modellen die door hun constructie de volgende voordelen hebben:

A: Minder gewicht in de top (waardoor de hengel lichter en sneller aanvoelt).
B: Progressieve buiging over de gehele top. 
C: Bij het gooien zal de lijn minder snel om de top slaan dan bij een glastop omdat, deze sneller stilstaat.
D: Op grotere werpafstanden kan toch een zachtere top ingezet worden.

Op alle modellen feeders is ook nog een 1 Oz holcarbon top te bestellen. (niet meegeleverd). Alle toppen zijn voorzien van 100% SIC geleideogen. Bij de hengel specificaties kan alle informatie omtrent deze toppen gevonden worden.

Alle hengels zijn met de hand afgebouwd, dus absoluut geen massa productie. Toch hebben ze zeer speciale prijzen kunnen realiseren omdat v.d. Willik nu direct van de fabriek aan de sportvisser gaat leveren.. Dus levering direct vanaf de fabriek naar de consument! 
Dit betekent dat de hengels niet verkrijgbaar zijn bij je hengelsportwinkelier op de hoek.

Er rekening mee houdend dat alle modellen voorzien zijn van twee extra toppen en een functioneel gevoerd foedraal zou het nieuwe 450 model in de oude situatie een winkelwaarde krijgen van 429.00 Euro. Deze gaat nu geleverd worden voor 299.00 Euro. 

Het 420 model gaat van 409,00 naar 279,00 Euro.
Het 390 model gaat van 359,00 naar 229,00 Euro.
Het 320 model gaat van 249,00 naar 179,00 Euro.
Alle losse toppen ongeacht glas, carbon of holcarbon gaan geleverd worden voor 15,00 Euro
 
Als je geïnteresseerd bent in deze schitterende feeders surf dan eens naar www.petervdwillik.nl . Je kunt er meer info vinden over deze producten en ze eventueel meteen bestellen. Ook kun je de materialen bewonderen op de Visma die later deze maand wordt gehouden.


Terug

06-03-2009
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
http://www.frenkiesdobbers.nl
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.garbolino.fr
blank
http://www.hengelsportfauna.nl/
blank
http://www.topdobbers.nl
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
http://www.hemuhengelsport.nl
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
http://www.evezet.nl
blank
http://www.fishmatrix.co.uk/
blank
http://www.petervdwillik.nl
blank