Het geruchtenseizoen gaat weer van start

Begin maart, de temparatuur begint weer te stijgen en het zonnetje laat zich hier en daar al weer aardig zien. Het hengelbloed begint bij iedereen weer sneller te stromen. Nog even en we kunnen weer. De branche zelf doet niet aan winterslaap, veel geklaag en de geruchten vliegen je al snel weer om de oren.

Naast de transferperikelen, nieuwe producten en andere zaken hoor je de wildste verhalen. Ultimate zou via BVA-Auctions haar halve voorraad in de uitverkoop gooien. Rechtstreeks van de groothandel naar de particulier. Als je als hengelsportwinkelier niet goed oplet ben je binnenkort volledig overbodig en vliegen de producten zo over je heen naar jouw klanten.

Daarnaast gonst het weer van de geruchten over nieuw te openen winkels en zaken die overgenomen gaan worden. Zo wordt het gerucht dat Sanders Heerhugowaard binnenkort Hengelsport Heerhugowaard gaat worden, steeds hardnekkiger. Zit er hier een overname aan te komen of kletsen de wandelgangen maar wat? 

Ook vanuit de omgeving van Tilburg bereiken ons steeds meer berichten dat er een nieuwe winkel bij gaat komen. Zo komt er op korte termijn waarschijnlijk ook een hengelsportzaak in Veldhoven. En zo gaat het nog wel even door.

Nog even wachten en het zal snel duidelijk zijn of de geruchtenmachine gelijk heeft, of dat het gaat om broodjeaapverhalen.Terug

07-03-2012
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
http://www.petervdwillik.nl
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
http://www.hemuhengelsport.nl
blank
http://www.topdobbers.nl
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.garbolino.fr
blank
http://www.frenkiesdobbers.nl
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.fishcresta.eu
blank