Maak zelf je onderlijnen met de Roelarie

ROELARIE, de Rolls Royce onder de onderlijnmakers is al weer een aantal jaren op de markt en toch zijn er hier en daar nog hengelsporters die hem niet kennen. Jammer, want het is een perfect hulpmiddel voor het maken van onderlijnen.  Met zo`n RoelArie kun je onderlijnen maken van elke gewenste lengte.Een handig hulpmiddel naast de RoelArie is natuurlijk de spoelhouder. Door zo`n spoelhouder te gebruiken bij je RoelArie vliegen de lijnklossen je niet meer om de oren. Handig genoeg is deze spoelhouder zowel door links- als rechtshandigen te gebruiken. 
 

Voor de wedstrijdvissers onder ons wordt het produkt geleverd met zuiltjes met een kunststof/aluminiumpuntjes met een doorsnee van 3mm. kortom, Zo`n RoelArie heb je als wedstrijdvisser gewoon nodig. Geen wedstrijdvisser? Ook dan kun je de RoelArie uitstekend gebruiken. Het schijnt ook een schitterend hulpmiddel te zijn bij het maken van onderlijnen voor het vliegvissen!!!

Er zijn ook speciale verlengdelen verkrijgbaar waardoor je ook gemakkelijker langere onderlijnen kunt maken voor als je gaat feederen.Voor meer informatie en prijzen over de Roelarie kun je natuurlijk terecht op www.roelarie.comTerug

22-03-2016
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.petervdwillik.nl
blank
http://www.frenkiesdobbers.nl
blank
http://www.hemuhengelsport.nl
blank
http://www.topdobbers.nl
blank
http://www.garbolino.fr
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
http://www.evezet.nl/cms/index.php/nl/
blank