Willie Splithof wint Oude IJsseltrofee.

Zaterdag 12 november werd de laatste wedstrijd voor de Oude IJsseltrofee gevist. De Oude IJsseltrofee is een samenwerkingsverband tussen twee verenigingen, H.S.V. D.O.IJ. Gaanderen en H.S.V. de Brasem Ulft. Elke vereniging brengt drie wedstrijden in welke meetellen voor de Oude IJsseltrofee. De winnaar van een wedstrijd krijgt 25 punten, nummer twee 24 punten enz., van de zes wedstrijden tellen er vijf mee voor de eindzege.


Organisatie en winnaar vlnr. R. Wolters, W. Splithof, A. Beek en W. Berkelder

Het voordeel van de Oude IJsseltrofee is dat men elkaars wedstrijden gaat bezoeken omdat men niet alleen voor die wedstrijd vist maar ook punten kan verzamelen voor de Oude IJsseltrofee, daarnaast komt dit de samenwerking en de gezelligheid ten goede. Ook dit jaar weer hebben in het totaal 80 vissers punten verzameld voor de Oude IJsseltrofee, zonder deze trofee was deelname voor de individuele wedstrijden veel lager, daarnaast is het voor de verenigingen veel eenvoudiger de handjes op elkaar te krijgen omdat beide verenigingen er belang bij hebben.

Dit jaar was het ongekend spannend, de laatste wedstrijd op de Stokhorst te Doetinchem zou beslissend zijn voor de einduitslag, de organisatie was in handen van H.S.V. D.O.IJ. Gaanderen. Helaas werd het parcours de dag er voor nog even bezocht door zo’n 40 aalscholvers en tot overmaat van ramp was er s’ nachts ook nog eens een nachtvorstje, wat de vangsten niet ten goede kwam.

Vijf wedstrijden lang had Rody Wolters op kop gestaan, gevolgd door Willy Splithof. De Stokhorst gaf de doorslag voor Willy Splithof die twee uur voor einde wedstrijd de gok nam om bij te voeren, wat hem uiteindelijk de eindzege opleverde. Na afloop nog gezellig in café Hartjes na gekletst en werden de prijzen uitgereikt. Beide verenigingen hebben daar besloten in 2012 wederom de Oude IJsseltrofee te organiseren, inmiddels heeft er ook een derde vereniging interesse getoond om mee te doen.Terug

14-11-2011
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.topdobbers.nl
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
http://www.hemuhengelsport.nl
blank
http://www.garbolino.fr
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.petervdwillik.nl
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
http://www.frenkiesdobbers.nl
blank