Lage Vaart EK parkoers 2016 (Lage Vaart course for EC 2016)

Nog even en het EK Zoetwaterhengelen wordt gevist aan de Lage Vaart in Almere. De kogel is door de kerk. Gevist gaat er worden aan het parkoers Johnsonpad. dit is hetzelfde parkoers als waar het WK 2009 werd georganiseerd. 

Wij denken dat Nederland tot de absolute topfavorieten hoort.  Overdreven? Ach, wij weten wel beter. Nederland vist een thuiswedstrijd en dat betekent automatisch dat ze in de rol van favoriet gedrukt zullen worden. Niet te kinderachtig zijn en gaan voor die gouden plak. Kennis en kunde is er genoeg voorhanden. Als redactie van Matchfishing.nl zijn wij ook niet ongelukkig met de keuze van de Lage Vaart. Voor ons is het praktisch in de achtertuin. Even naar buiten lopen en wij kunnen het parkoers praktisch zien liggen.

Het parkoers bekeken van de overkant

Het parkoers waar gevist gaat worden is het deel van de Lage Vaart dat door Almere loopt. Niet het vertrouwde parkoers bij de bruggen maar dat deel dat in de bocht van de Lage Vaart zit. Voor de kenners van Almere. De Lage Vaart maakt een bocht in de Faunabuurt recht tegenover de Manege van Lies Beukers.

The track is located in Almere. Not the wellknown track just outside Almere but that part of the Lage Vaart a couple of miles to the west. For those who are wellknown in Almere. The track is situated nearby the Manege of Lies Beukers.

  De bewuste bocht in het parkoers van de Lage Vaart

 Het is een kwestie van een paaltje weghalen en het parkoers is goed bruikbaar voor een evenement als het WK. Bijkomend voordeel is het fietspad dat pal achter het parkoers loopt. Dit is perfekt geschikt voor de aan- en afvoer van alle materialen. De afstand tussen het fietspad en de waterkant is groot genoeg om bij het afsteken van de hengels geen last te ondervinden van pal achter je langs lopende kijkers.

Another benefit is the bicycle path that is situated just behind the Lage Vaart. This is perfectly suited for the purchase and disposal of all materials. The distance between the bike path and the Lage Vaart is large enough for using the 13 1/2 mtr pole.

Het parkoers met fietspad dat er pal achterloopt

As webmaster of Matchfishing.nl I am are very happy with the choice of the Lage Vaart. The Lage Vaart is practically in my backyard. So if you need any information concerning the EC 2016 Lage Vaart event just sent us an email : info@matchfishing.nl

Gijs NederlofTerug

11-05-2016
https://www.woutvanleeuwen.nl/
blank
http://www.hemuhengelsport.nl
blank
http://www.garbolino.fr
blank
http://www.hengelsportfauna.nl/
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
http://www.fishmatrix.co.uk/
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
http://www.frenkiesdobbers.nl
blank
http://www.evezet.nl
blank
http://www.topdobbers.nl
blank
http://www.petervdwillik.nl
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.johnkooijhengelsport.nl
blank