Opnamedag aan het Kanaal door Voorne zit er weer op

Donderdag 28 april stonden de ruim 60 deelnemers in de rij voor de loting van de TVwedstrijd aan het Kanaal door Voorne. Vanuit het hele land waren de door Verpa Groundbaits gesponsorde vissers naar Hellevoetsluis gekomen om acte de presence te geven. Schone kleren aan, pas naar de kapper geweest, zo kon iedereen vol goede moed de dag tegemoet zien. 


Organisator Geert Pakvis van Verpa Grounbaits

Vandaag stond immers de door Verpa Groundbaits i.s.m. de Sportvisserij Federatie Zuidwest Nederland georganiseerde individuele wedstrijd op de rol. Hoofddoel van vandaag was om met de camera opnames te maken voor een programma dat eind mei wordt uitgezonden op de regionale TV zender Infothuis.TV. Daarnaast kunnen geïnteresseerde regionale omroepen dit programma ook uit gaan zenden.De cameraploeg kon er vandaag goed tegenaan. Naast de wat tegenvallende vangsten (wanneer gaan de sluizen open?) waren de weersverwachtingen ook niet echt bjzonder te noemen. In de ochtend bleef het gelukkig droog en konden er prima opnames gemaakt worden. `s Middags was het toch wat lastiger. Er viel behoorlijk wat neerslag, wat nu niet echt prettig is voor zo`n cameraploeg.


Dagwinnaar Sven Swinnen

Ook de vis wilde niet echt meewerken. Menig deelnemer zat op een houtje te bijten. Zelfs op de zogenaamd goede plaatsen viel het niet mee. Feeder stijf aan de overkant, feeder op 5 meter, vaste stok op 13 en soms dicht bij de kant. Het bleef pielen geblazen.


En scheppen maar

Toch kent elke wedstrijd een winnaar. Sven Swinnen wist 17.900 gram te landen en greep hiermee de winst. Naast het door Pakvis Retailservices beschikbaar gestelde KOC ticket leverde hem dit ook nog een  Verpa 4000 pack op. Deze stok van 13,5 meter met 5 vijfdelige topsets gaat in de winkel rond de € 4000,00 kosten. Voorwaar een schitterend pakket.Nummer twee, Rob Poldervoort, was goed voor 8600 gram vis. De derde plaats ging vandaag naar de sterk vissende Ard Verheijnen. Vanuit het midden van zijn sector wist hij 6800 gram vis te vangen.


Geen makkelijke dag op de staart van het parkoers

Na afloop werd het nog laat voor de deelnemers die de moeite hadden genomen om naar de verzamellocatie te gaan. De niet afgehaalde pouleprijzen werden besteed aan drankjes en hapjes. 

De uitzending van het programma is in elk geval op 24 mei op Infothuis TV.  

 Terug

29-04-2011
http://www.frenkiesdobbers.nl
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
http://www.hemuhengelsport.nl
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
http://www.garbolino.fr
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
http://www.topdobbers.nl
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.petervdwillik.nl
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank