Opvallend kerstgeschenk

Je vist teveel is natuurlijk het veel gehoorde commentaar als je na een gezellige visdag thuis op de bank neerploft. Het is weer zover. Ze zijn er weer helemaal klaar mee Jij ook altijd met dat vissen. Ik snap niet wat je er aan vindt. Het is nog zielig ook. Als je dit niet herkent heb je geluk en zou ik nog maar een biertje erbij pakken en zeker dit stukje niet verder lezen. 

Voor diegene die dit wel herkennen en zich realiseren dat vrouwlief eigenlijk wel gelijk heeft kan ik alleen maar zeggen. Niet toegeven dat ze gelijk heeft. Als je hier eenmaal aan begint is het eind zoek. Je hengelmaterialen gaan dan zo marktplaats op. Maar wat dan wel Goede raad is duur.

Kerst is natuurlijk een schitterend moment om zo aan het eind van het jaar je zonden eens te overdenken en eens te bekijken hoe je dit soort gesprekken in 2009 kunt voorkomen.  Wel wij zijn afgelopen weken eens voor je op zoek gegaan naar het perfekte kerstcadeau voor jezelf.

Schaf het aan;  het is te koop bij de beter gesorteerde hengelsportzaak. Wij kochten het bij een bekende hengelsportwinkel in Ridderkerk voor € 9,95. Leuk papiertje erom en leg het onder de kerstboom. Kan niet misgaan zou je zeggen. Zorg er wel voor dat de achterdeur alvast op een scheurtje staat want je weet maar nooit.  

 



Terug

19-12-2008
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.petervdwillik.nl
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
http://www.evezet.nl/cms/index.php/nl/
blank
http://www.topdobbers.nl
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
http://www.garbolino.fr
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.hemuhengelsport.nl
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
http://www.frenkiesdobbers.nl
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
http://www.fishcresta.eu
blank