Welkom op de The Compleat Ebro Angler website!

Heb je interesse in vissen op meerval en karper in Spanje? The Compleat Ebro Angler biedt je, in een ontspannen sfeer, alle mogelijkheden om van je visvakantie een heerlijke en succesvolle vistrip te maken.  In het zonovergoten Spanje kun je in de buurt van Caspe zelfstandig of onder begeleiding van een van de visgidsen op de Ebro vissen. De Ebro zit vol met karper en meerval. De kans dat je met meerdere grote vissen op je palmares of een nieuw persoonlijk record naar huis gaat is zeer groot.
 

De Ebro is momenteel wereldwijd de nummer één voor visreizen op meerval. In geheel Noord-Spanje maar met name in Caspe en Mequinenza groeit de Europese meerval inmiddels al tot een gewicht van meer dan 100 kg.  Bijna al de gasten lukt het om in hun visvakantie één of enkele exemplaren van boven de 100 pond te vangen. En dan hebben we het nog niet over de kleinere meerval waarvan er meestal meerdere exemplaren op een dag worden geland.  Het RECORD van CASPE 228 lbs 223 cm, de eerste vis van boven de 100 kg (103,6) gevangen door Anne op 21 maart 2010
 
 Wat karper betreft val je ook met je neus in de boter op de Ebro. Door gericht te vissen lukt het vaak om een grote school karper te vinden die voor de nodige actie en spierpijn in de armen zorgt.
Een karpervakantie in Spanje kan de visvakantie van je leven worden! Ook in de winter is het vissen op karper in de Ebro een mooie ervaring. De karper blijft `s winters doorazen waardoor goede vangsten geboekt kunnen worden, van wild vechtende schubkarpers of een van de zeldzamere spiegelkarpers.  In Spanje kan het tussen november en februari ook afkoelen, maar de omstandigheden voor winterkarperen zijn nog steeds een stuk aangenamer dan in ons koude kikkerlandje.
 
De visgidsen van The Compleat Ebro Angler kennen de Ebro als hun spreekwoordelijke broekzak. Zij vissen er al jaren en hebben tot de verbeelding sprekende vangsten gedaan. Onder hun begeleiding haal je het maximale uit je visvakanties en is de kans op succes zeer groot. Er is verder geen specifiek geheim om een grote meerval of karper te kunnen vangen. Het komt allemaal aan op het juiste aas, op de juiste plek, het juiste moment en natuurlijk vissen met het juiste materiaal - materialen die 100% in orde zijn.   Je moet er toch niet aan denken om de vis van je leven te verspelen door lijnbreuk vanwege een kapotte meerval hengel, botte haken of slecht functionerende molens of reels?
 

The Compleat Ebro Angler bied je een compleat pakket. Je kunt er onder andere terecht voor:

- Je visvergunning zodat je na aankomst meteen kunt beginnen met vissen
- Verhuur van meervalhengels en uitrusting zodat je tijdens je karpervakantie ook op meerval kunt vissen
- Verschillende soorten aas/voer
- Compleet verzorgde visvakanties onder begeleiding van een ervaren visgids
- Visvakanties van een week, maar ook korte vistrips van 3 of 4 dagen
- Bootvissen of het huren van een boot
- Vistrips naar een van de andere stuwmeren
- Het huren van een van de visgidsen voor een of meerdere dagen
 
 Naast de meerval en de karper zijn in de Ebro ook Snoekbaars, Zwarte baars, Ruisvoorn en Blank voorn in overvloed aanwezig. Wil je hierop vissen of heb je andere wensen die niet op deze website genoemd zijn? Geen probleem, vraag het de heren van The Compleat Ebro Angler.  De heren zijn flexibel en passen zich graag aan je wensen aan. Het is immers jouw visvakantie en zij doen hun uiterste best om je zowel `vis` als `vakantie` te bezorgen. Daarnaast verliezen ze ook de veiligheid van de vis niet uit het oog.
 
Wij zijn van mening dat zij je de beste service op het gebied van visreizen in de omgeving van Caspe kunnen bieden. De lat ligt hoog en het doel is niets minder dan je wildste hengelsportdromen te vervullen! 

Klik en surf
voor meer informatie naar de website van The Compleat Ebro Angler


Terug

21-01-2011
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
http://www.topdobbers.nl
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
http://www.petervdwillik.nl
blank
http://www.frenkiesdobbers.nl
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
http://www.hemuhengelsport.nl
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.evezet.nl/cms/index.php/nl/
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
http://www.garbolino.fr
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
http://www.bbi-travel.nl
blank
http://www.robbyfish.be
blank