NK Roofvissen van start

Vanaf 01 januari 2009 is Nederland het Nederlands Kampioenschap Roofvissen rijker. Tijdens de bestuursvergadering van j.l. 1 december 2008 is er gestemd om de eerste 2 wedstrijdwateren 24 en 25 januari te bepalen.  Het is wel wat kort dag zo half december maar het geeft een ieder in elk geval de kans om zich goed voor te bereiden op de competitie.

Met dank aan de federatie Midden Nederland kunnen de eerste 2 wedstrijden van het NKR gevist gaan worden op "De Gouden Ham" en de "Neder-Rijn" gelegen tussen  het veer bij Opheusden en de Stuw bij Driel. 

Hoe ziet de prijzentafel eruit:

 

 Natuurlijk is een prijzenpakket belangrijk en daarom wordt er een grandioze hoofdprijs ter beschikking gesteld door G-Loomis.

De eerste bootprijs is een compleet verzorgde reis voor 2 personen naar de USA. De winnaars gaan deelnemen aan een echte professionele PRO-AM wedstrijd samen met een Amerikaanse Topvisser.  Daarnaast zal de fabriek van G-Loomis worden bezocht en zullen de deelnemers daar niets te kort komen.

Er zijn drie finale prijzen voor de grootste snoek, snoekbaars en baars over alle wedstrijden. Het pakket zal bestaan uit een hengel uit het topsegment van G-Loomis gesigneerd met de naam van de visser. Daarnaast zal de hengel worden voorzien van een topsegment Shimano werpmolen en een kunstaaspakket van Rapala en Storm.

Ieder wedstrijdweekend zijn er bootprijzen te verdelen. Er is een verdeling van 1 bootprijs op 10 boten. De prijzen zullen bestaan uit een pakket van Minnkota, Humminbird, Rapala, Plano en Storm.

Iedere wedstrijddag zijn er 3 prijzen voor grootste snoek, snoekbaars en baars. Deze prijs bestaat uit o.a. een hengel van G-Loomis.

De winnaars krijgen tevens een wisselbokaal. De namen van de vissers worden op de achterzijde gegraveerd en het jaar dat men deze bokaal heeft gewonnen.

Gedurende de aanloop naar de eerste wedstrijden zal het prijzenpakket worden uitgebreid. De uitbreiding volgt op de aanmelding van nieuwe sponsoren van het NKR.

Geinteresseert in deelname of meer informatie surf dan via http://www.nkroofvissen.nl naar de website van het NK Roofvissen2009Terug

20-12-2008
http://www.garbolino.fr
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
http://www.hemuhengelsport.nl
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
http://www.petervdwillik.nl
blank
http://www.frenkiesdobbers.nl
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.topdobbers.nl
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
http://www.evezet.nl/cms/index.php/nl/
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank