Finale TFT Trout Serie A 2010

Vele forelvissers uit Nederland, Duitsland en Belgie zijn onder de indruk geraakt van de finale van de TFT Trout Serie A die dit jaar in Millerscheid Duitsland werd georganiseerd.Het was de grootste forelwedstrijd die ooit in Duitsland heeft plaatsgevonden. 


 
Het randprogramma van dit evenement het hart van menig forelvisser sneller kloppen. DJ CD zorgde de gehele dag voor een geweldige stemming door geweldige muziek te draaien. Onder het genot van een hapje en drankje konden de vele toeschouwers kijken hoe de deelnemers de verschillende technieken van het Tremarellavissen toepasten.

Leverancier Berkley presenteerde in het Berkley Trout Info Center alle nieuwigheden van 2011, waaronder de nieuwe Tremarella hengels en het Berkley Trout Bait met knoflookgeur in verschillende kleuren. Er waren verschillende demonstraties forelroken waar de specialisten vele tips en tricks prijsgaven. In de Mega Tombola zaten zoveel prijzen dat er weinig toeschouwers zonder prijs naar huis gingen.
 

Voor de 10 wedstrijden in Duitsland en 1 in Nederland hadden zich meer dan 500 deelnemers aangemeld. De interesse voor het forelvissen was zeer groot vier a vijfduizend toeschouwers hebben de TFT Tour bezocht.
De meervoudig kampioen forelvissen uit Italie Gino Soffritti demonstreerde samen met zijn Top Team het zeer populaire Tremarella vissen.

De 32 finalisten moesten zondag 14 november alles uit de kast halen om deze finale te winnen. Om 9.00 uur begon de TFT Trout Serie A Finale waar 4 keer 60 minuten gevist werdt. Na iedere 60 minuten moesten de deelnemers van plaats wisselen. Er werd gevist in 4 vakken waardoor iedereen op deze vijver op verschillende plekken kwam te staan.
 

De forellen lieten zich deze dag goed vangen en de deelnemers hadden na afloop een goed gevulde koelbox. Julian Hebenstreit van het TFT Team Duitsland won deze finale met maar liefst 71 forellen en wist zijn titel net zoals vorig jaar op zijn naam te zetten. Ook Lars Lindemann van het TFT Team Duitsland behaalde net als vorig jaar de 2de plaats ook met 71 forellen, maar zijn gevangen forellen hadden gezamenlijk iets minder gewicht. De 3de plaats werd knap behaald door Felix Scheuermann die zijn eerste finale viste. In totaal werden er in 4 uur het ongelofelijke aantal van 1875 forellen gevangen.
 
Het Tremarella vissen werd door de winnaars en bijna alle finalisten toegepast. Men kan hieruit opmaken dat de Tremarellavisserij echt meer vis oplevert. In Nederland begint deze visserij langzaam maar zeker bekend te worden en vissers die deze techniek toepassen zijn al zeer succesvol. Bij diverse Nederlandse winkeliers zijn de Tremarella producten van TFT al te verkrijgbaar.
 

De gigantische prijzentafel werd o.a. gesponsord door TFT, PURE FISHING, FTM Fishing Tackle Max, TUBERTINI, FANGPLATZ.DE en M.S.D. Medien Service Deutschland.
 
Het Italiaanse Soffritti Team w.o. Gino Soffritti, Renzo Vergnasco, Andrea Pasqua, Mirco Venturelli en Mauro Corradini had van deze dag genoten en komt volgend jaar zeker terug naar de finale 2011 in Millerscheid. U ziet dat het Tremarellavissen mensen uit alle landen bijelkaarbrengt.
 
Na afloop van de prijsuitreiking was er nog een gigantische vuurwerkshow waarna er tot in de late uurtje nog werd doorgefeest.
 
Voor meer impressies van deze finale en de zeer succesvolle Tremarellatechnieken kunt u kijken op www.teamtft.de
 
 
De TFT Producten zijn o.a. verkrijgbaar bij:
 
Hengelsport Hennie Kruidenier             Spoelsterstraat 45             Haaksbergen
Hengelsportreus                     Braambergweg 4             Drempt
Fauna Hengelsport                Markt 3                                 Geertruidenberg
Anton Corton Hengelsport      O.L. Vrouwestraat 30       Heteren
Welkoop Huissen                       Huismanstraat 44             Huissen
Voorhuis Hengelsport                Hoofdstraat 33                        Albergen
Faunaland Zunnebeld                   Van Karnebeekstraat 40     Zwolle
Forellenvijvers Deep`n                        Oude Goorseweg 10             Diepenheim
 


Terug

03-12-2010
http://www.hemuhengelsport.nl
blank
http://www.evezet.nl
blank
http://www.hengelsportfauna.nl/
blank
http://www.topdobbers.nl
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
http://www.fishmatrix.co.uk/
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.garbolino.fr
blank
http://www.petervdwillik.nl
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.frenkiesdobbers.nl
blank