Wel of geen forum??

De laatste tijd krijgen we steeds meer reacties met de vraag waarom er aan onze website geen Forum gekoppeld is. Een prachtige manier om van gedachte te wisselen met medesportvissers en andere geinteresseerden in de hengelsport. Ja toch? Waarom dan nog steeds geen Forum en/of Vraag en Aanbod?

De vraag of een Forum iets toevoegd aan onze website is eigenlijk niet eens een discussiepunt. Het is leuk voor de visser, leuk voor ons want het jaagt de bezoekcijfers flink omhoog natuurlijk. Even kijken of er weer iets nieuws gepost is. Waarom dan geen forum?

Vrij simpel. De eigenaar van de website/forum is volledig verantwoordelijk voor de postings in het Forum. Kijk nu wordt het waarschijnlijk al wat duidelijker waarom eraan onze website geen Forum aanhangt. Het gros van de bezoekers van zo;n forum kijkt slechts en post zelden of nooit iets. Daar zit het probleem dus ook niet.

Het probleem zit hem bij de onder een nickname of anoniem postende pantoffelheld. Niets zo leuk om iemand lekker anoniem voor rotte vis of nog erger uit te maken. Ja toch. Wie wil nu niet eens lekker anoniem iemand de waarheid zeggen. Op elk forum zijn wel een paar van dit soort deelnemers actief. Al moddergooiend gaan ze door het leven.

Wij van, Matchfishing.nl, zijn net als elke andere eigenaar van een Forum volledig verantwoordlijk voor de schade die dergelijke postings aanrichten. De Raad van Journalistiek heeft ook afgelopen jaar weer diverse uitspraken gedaan waarbij eigenaren van het desbetreffende forum werden aangesproken op hun verantwoordelijkheden.

Omdat wij weinig of geen behoefte hebben om de hele dag politieagent te moeten spelen hebben we besloten om voorlopig nog even Forumvrij te blijven.

Gijs Nederlof

 

 

 

 

 Terug

08-12-2008
http://www.jvbaits.nl
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
http://www.frenkiesdobbers.nl
blank
http://www.evezet.nl/cms/index.php/nl/
blank
http://www.garbolino.fr
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.hemuhengelsport.nl
blank
http://www.petervdwillik.nl
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
http://www.topdobbers.nl
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank