SHIMANO RAPALA MASTERS 2010 - Naar het Noorden!

De Shimano Rapala Masters 2010 zal dit jaar van 4c tot 8 november in eigen land worden gevist. De jaren ervoor werd deze wedstrijd oa. in Denemarken en Muritsz gehouden. De meerdaagse wedstrijd staat vooral in het teken van gezelligheid en het delen van kennis en kunde. Dit oergezellige evenement zat dit jaar worden gevist op het Lauwersmeer – het Haringvliet van het noorden.


Een wonderschoon water
Voorgaande jaren waren de vangsten nooit écht super. Maar, dat was wel weer erg spannend. Het buitenland is niet altijd ‘je van het’… Dat is wel gebleken de afgelopen jaren. De verwachtingen op het Lauwersmeer zijn echter wel hooggespannen. Het is misschien niet bij iedereen bekend, maar dit prachtige water heeft heel wat te bieden. Diverse metersnoekbaarzen en -snoeken worden er jaarlijks gevangen en wat te denken van 50+ baarzen. We houden jullie op deze plaats op de hoogte van de ontwikkelingen. Een ding staat vast, de faciliteiten zijn wederom super, want het Landal park ligt pal aan het meer en is echt uniek. De boten liggen weer netjes voor de deur en alle voorzieningen zijn aanwezig. Op deze manier proberen we ook het noorden van het land wat meer op de kaart te zetten.
 
Eer voor prijzen
Prijzen winnen is natuurlijk mooi, maar strijden om de eer is nog mooier. Wie mag zich een jaar lang koning van de ‘one of three kinds’ noemen? Het gaat immers niet om de meeste vissen, maar om de drie grootste vissen: baars, snoekbaars en snoek. Een wedstrijd waar alle technieken worden gebruikt om juist die ene soort te vangen. Natuurlijk wordt ook deze wedstrijd weer ondersteund door Dé Roofvis, Total Fishing, Roofvisnet, Shimano, Rapala en Think Big. Het doel is om de roofvisserij op verschillende plekken in Europa te promoten en mensen te laten zien dat er vóór en na de wedstrijddagen een hoop gezelligheid is. Zo geeft Willem Stolk DVD’s weg ter promotie van de ‘Roofvisserij in Nederland’ -en laat hij bezoekers zien wat er allemaal mogelijk is op roofvis gebied. Landal faciliteert dit in Anjum. Kortom een evenement wat juist kleinschalig is qua deelnemers, want grootschaligheid is niet het doel, maar juist een positieve uitstraling wil geven aan de hengelsport.
 Diverse media

Diverse lokale media volgen dit evenement op de voet – en het midden- en kleinbedrijf (MKB) kan in de toekomst alleen maar profiteren. Want, het Lauwersmeer is een prachtig gebied om te recreëren. Het water is ondiep en juist uitermate geschikt om in de winter te bevissen. En dat er grote vissen worden gevangen is al bij heel wat mensen bekend. Het water is mooi donker van kleur, en de snoekbaarzen zijn er prachtige, fraai brons gekleurd. Een gemeenschappelijk belang dus om ook in de toekomst te laten zien dat vissen een prachtige sport is, op of aan het waterTerug

02-11-2010
http://www.evezet.nl
blank
http://www.hengelsportfauna.nl/
blank
http://www.frenkiesdobbers.nl
blank
http://www.johnkooijhengelsport.nl
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
http://www.petervdwillik.nl
blank
https://www.woutvanleeuwen.nl/
blank
http://www.hemuhengelsport.nl
blank
http://www.fishmatrix.co.uk/
blank
http://www.garbolino.fr
blank
http://www.topdobbers.nl
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank