Berkley Smallertdag op zaterdag 16 oktober

In samenwerking met Recreatiepark ´t Smallert en Beet Magazine organiseren wij op 16 oktober van 10.00-17.00 uur de Berkley-Smallert dag.  Dit is een happening voor het hele gezin waarbij de opbrengsten naar het goede doel gaan. Het goede doel is The Fishing Dutchmen, The Fishing Dutchmen zet zich met name in voor jeugdvissers die een wens en soms een laatste wens in vervulling willen laten gaan. Hierbij wordt nauw samengewerkt met de stichting “Doe een wens” en stichting “De Opkikker”. Reden temeer om dit evenement te bezoeken.

Het programma voor deze bijzondere dag heeft iets te bieden voor het hele gezin, voor vader, moeder en de kinderen. We zijn niemand vergeten. Een greep uit programma:
Er zijn workshops visfileren, visroken, vliegbinden, werpen met de vliegenhengel, demonstraties forelvissen (werphengel en vliegenhengel). Daarnaast zijn er de hele dag rondleidingen in de kwekerij, de kaarsenmakerij enzovoort. Er is een grote speeltuin voor de kinderen, er wordt precies uitgelegd hoe je een forelhengel moet optuigen en ga zo maar door.

Dan is er natuurlijk het wedstrijd element voor de forelvisser zelf. Er zijn sessies van 1 1/2 uur waarbij er over de hele dag genomen in totaal 600 vissen worden uitgezet. De gevangen vis mag meegenomen worden en aan het eind van de dag vindt de prijsuitreiking plaats. De winnaars zijn uiteraard degene die de meeste vis hebben gevangen.

Deze happening wordt officieel geopend door 2 bekende Nederlanders. De namen worden op een later tijdstip bekend gemaakt. De entree is € 5,00 per persoon, inclusief een welkomstdrankje en een lootje voor de loterij aan het eind van de dag.
Met andere woorden, voor € 5,00 krijg je een lot voor de loterij, een drankje, rondleidingen, diverse workshop, bovendien mag je de gevangen vis meenemen en maak je tevens kans op mooie prijzen. Bovenal gaan de opbrengsten naar het goede doel.

De moeite waard om eens een kijkje te gaan nemen!
 


Terug

05-10-2010
http://www.warmtekleding.nl/
blank
http://www.topdobbers.nl
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
http://www.hemuhengelsport.nl
blank
http://www.frenkiesdobbers.nl
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.petervdwillik.nl
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
http://www.garbolino.fr
blank