De Nordic Octbox

In 2009 waren we al eens getipt door een gebruiker, uit het noorden van het land, over deze seatbox. Hij was erg enthousiast. De foto’s die wij er toen vragen kregen wekten toen al onze interesse. Probleem was alleen dat de box via een Duitse website werd verkocht en wij deze nergens zagen staan. Toch zijn we de Octbox niet vergeten.

Afgelopen week stapte ik, na een maand of vier, weer eens binnen bij Kuijpers HS in Ittervoort. Vanuit het zuiden van het land, op weg naar huis, is het net voor Weert de snelweg af, en na twee minuten sta je er voor de deur.  Al rondlopend in de winkel liep ik tegen de Seatbox op. Een kans om niet te laten lopen. De box is inderdaad net zo compleet als de beschrijving vorig jaar al aangaf. Is een kwestie van inpakken en wegwezen. Je hoeft er geen steuntje of een set wielen meer bij aan te schaffen.
Het is dat ik zelf al voorzien ben van een box, anders had ik deze, voor de prijs van Euro 410,00 zeker niet laten staan.

Als je overweegt om over te gaan tot aanschaf van een nieuwe Seatbox kan het best eens de moeite waard zijn om deze Octbox te overwegen. HS Kuijpers heeft ze op voorraad. Een belletje vooraf kan geen kwaad om te voorkomen dat anderen je voor zijn geweest en je misgrijpt.


Terug

25-08-2010
http://www.fishmatrix.co.uk/
blank
http://www.johnkooijhengelsport.nl
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
https://www.woutvanleeuwen.nl/
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.garbolino.fr
blank
http://www.evezet.nl
blank
http://www.hemuhengelsport.nl
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.hengelsportfauna.nl/
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
http://www.frenkiesdobbers.nl
blank
http://www.petervdwillik.nl
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
http://www.topdobbers.nl
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank