M & M nieuw merk Michael Meyer

Michael Meyer gaat naast het verdelen van Faps. Zammataro, Timm`s en Jenzi nu ook de markt bewerken met onder zijn supervisie ontwikkelde M&M vaste stokken. De eerste, de Extreme GT 10, is deze week van de band gerold. De stok is in Italie geproduceerd en bruikbaar op twee lengtes. Twee lengtes? Yep. Je kunt de stok zowel voor het vissen op 11 1/2 als op 9 1/2 meter gebruiken.

Voor beide lengtes wordt er een speciaal handdeel geleverd. De stok is zeer geschikt voor het vissen in de Nederlandse sloten en kanalen. Daarnaast kun je de Extreme GT 10 ook uitstekend inzetten bij het vissen op karperputten en/of stromend water. Topsets en cupkits zijn uiteraard ook leverbaar.

De hengel wordt geleverd  met een lengte van 11 1/2 meter met 2 gespoten handdelen voor het geval je ook op 9 1/2 meter wilt vissen. De 9 1/2 meter wordt geleverd met 1 gespoten handdeel. Bij de presentatie van de stok viel ons op dat deze, in verhouding tot de prijsklasse waarin deze zich bevindt, praktisch niets weegt. De stok is zeer soepel, strak en licht van gewicht.

Leuk maar hoeveel moet die dan kosten is het eerste waar je als Nederlander aan denkt toch?. De 11,5 mt is leverbaar beneden de € 400,00  en de 9,5 mt is leverbaar beneden de € 300,00.  De stok is verkrijgbaar via je Faps dealer. Voor een overzicht van deze dealers surf naar www.fapshengelsport.nlTerug

06-12-2008
http://www.jvbaits.nl
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
http://www.garbolino.fr
blank
http://www.topdobbers.nl
blank
http://www.petervdwillik.nl
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.evezet.nl/cms/index.php/nl/
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.hemuhengelsport.nl
blank
http://www.frenkiesdobbers.nl
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
http://www.fishcresta.eu
blank