Nieuwe bestemmingen voor De Vissende Hollander

Wij van De Vissende Hollander zijn er trots op dat wij nu ook voor u in Engeland bemiddelen en u daar een paar waanzinnige bestemmingen kunnen aanbieden. Informeer op CarpevenTT 2010 naar ons totale pakket bestemmingen. Altijd al het “Danny gevoel” willen ondervinden? Willen weten hoe het is om vissen te verleiden die alle klappen van de zweep al kennen? Om te ondervinden waarom de Engelse karpervisserij meer op “hoge school visserij” lijkt? Durf je het aan om het op te nemen tegen de slimste vissen ter wereld? Wij hebben voor u 4 prachtige wateren geselecteerd met hierin alleen maar “originele”  Engelse vissen. Prachtige schubs, spiegels en rijenkarpers tot maar liefst 57 lbs.


 
Alle 4 de wateren liggen in een rustige natuurlijke omgeving. U zit al aan 2 van de wateren binnen 15 minuten rijden vanuit Dover. De andere twee wateren liggen binnen een uurtje rijden vanuit Dover. Op de complexen zijn goede sanitaire voorzieningen aanwezig en op beide complexen zit een hengelsportzaakje met de laatste “hot” items.
Ook de prijzen zullen u positief verbazen. U zit al 4 dagen (en nachten) op één van deze prachtige wateren voor slechts € 145,= euro inclusief een Engelse jaarvergunning voor openbaar water.
 
Is uw interesse gewekt? Ga dan snel naar www.devissendehollander.nl en bekijk alle informatie over deze prachtige wateren met geweldig mooie vissen.
Of kom langs op onze stand op het CarpevenTT te Assen in het weekend van 27 & 28 november 2010.
 
Tot ziens,
Edwin en Reclin


Terug

11-07-2010
http://www.bbi-travel.nl
blank
http://www.petervdwillik.nl
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
http://www.evezet.nl/cms/index.php/nl/
blank
http://www.hemuhengelsport.nl
blank
http://www.garbolino.fr
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
http://www.frenkiesdobbers.nl
blank
http://www.robbyfish.be
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
http://www.topdobbers.nl
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank