Zammataro High End Powder 2010.

Zammataro heeft een nieuwe serie Aromaconcentraten ontwikkeld die van hoge kwaliteit lijkt te zijn. De eerste vangstberichten die ons bereiken zijn in elk geval niet slecht te noemen. De aromaconcentraten lijken het zeer goed te gaan doen. Als je op kanalen ermee aan de slag gaat, is 5 gram per kilo lokvoer voldoende. Op stromend water adviseert Zammataro om 10 gram per kilo toe te voegen. Afhankelijk van de resultaten kun je altijd nog wat extra High End Powder toevoegen
 

Afgelopen weekend zijn we zelf maar eens met de nieuwe producten aan de slag gegaan. De serie bestaat uit vijf concentraten, t w.: Kara-Brassin, Vanille-Spezial, Coco-Bream, Tutti-Frutti en Strawberry-Special. Van deze vijf hebben wij  er met drie getest..
Vanille Spezial deed het niet verkeerd bij het vissen op voorn. Op stromend water, dank zij de huidige stijgende temparaturen, boekten we goede resultaten met Kara-Brassin en Coco-Bream. Deze twee zorgden ervoor dat we behoorlijk wat brasem en zelfs een paar grote voorns wisten te haken.

Als de beten wegvielen, bleek het strooien van het droge concentraat over het voer en vervolgens het voer bij te cuppen, de vis weer aan het azen te krijgen. Het zou best wel eens kunnen zijn dat het Zammataro gelukt is om zijn kennis en kunde op dit gebied in deze concentraten te verwerken. Onze eerste ervaringen met het produkt zij in elk geval niet verkeerd.

Voor meer info verwijzen we je graag door naar de Zammataro dealer in je omgeving of naar Michael Meyer, de verdeler van Zammataro produkten in Nederland Terug

07-06-2010
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.topdobbers.nl
blank
http://www.petervdwillik.nl
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
http://www.johnkooijhengelsport.nl
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
http://www.frenkiesdobbers.nl
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
http://www.evezet.nl
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.hemuhengelsport.nl
blank
http://www.hengelsportfauna.nl/
blank
http://www.fishmatrix.co.uk/
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
http://www.garbolino.fr
blank
https://www.woutvanleeuwen.nl/
blank