In de spotlight

Aankomend weekend al weer het laatste weekend van mei. Eindelijk mooi weer. De vis begint steeds beter te azen en dus is het weer tijd om eens een paar wedstrijden te gaan vissen. Maar waar naartoe? Keus genoeg. Onderstaand een tweetal wedstrijden waar het goed toeven zal zijn.  
 
HSV De Beurs te Oude Pekela organiseert op 29 mei de Open Pekelder Kampioenschappen A.G. Wildervanckkanaal in Boven Pekela. Het is een individueel kampioenschap en er wordt gevist met de vrije hengel Kortom een schitterende wedstrijd om je kunsten met de vrije hengel te vertonen. Feeder inpakken, vergeet ook de stok niet mee te nemen. 
Klik voor meer informatie over deze wedstrijd
 
De IJssel lijkt één van de schaarse wateren in Nederland waar het in wedstridjverband nog altijd goed toeven is. Leuke vangsten op schitterend water. Klein detail is wel dat het handig is om een wagentje mee te nemen voor het vervoeren van de materialen. Kan soms best wel eens zo zijn dat je een stukje moet lopen.

Aankomend weekend (28, 29 en 30 mei) organiseert HSV Ons Belang uit Zutphen een individuele driedaagse wedstrijd aan diverse wateren in de omgeving van Zutphen.
Een schitterende driedaagse waar genoeg te beleven zal zijn. Deelname staat open voor maximaal 50 personen. Vol is vol.
 
Klik voor meer informatie over de driedaagse  


Terug

24-05-2010
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.petervdwillik.nl
blank
http://www.hemuhengelsport.nl
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
http://www.garbolino.fr
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
http://www.frenkiesdobbers.nl
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
http://www.topdobbers.nl
blank