Pinkersterwedstrijd HSV Groot-Rotterdam.

In vervolg op de zeer geslaagde voorgaande Pinksterdagwedstrijden organiseren de afdelingen de Bleiberg, Zevenhuizen en de witvisafdeling van HSV Groot Rotterdam met veel plezier op maandag 29 mei opnieuw een grote viswedstrijd in onze Rottemeren.

In tegenstelling tot de vorige jaren is de wedstrijd nu ook voor niet leden van HSV Groot Rotterdam. Dit is nu mogelijk geworden omdat er 30 visplekken meer beschikbaar zijn. Het parcours zal wederom worden uitgezet vanaf de Molenviergang tot aan de Pekhuisbrug in Zevenhuizen, en het wordt in tegenstelling tot eerdere jaren verdeeld in 6 tot 7 sectoren met 10 nummers.A,B enC: Balkengat. Dit totale parcours heeft 31 visplaatsen. Hier worden in drie sectoren 10 nummers uitgezet en alle visplaatsen zijn op steiger zodat er in deze sector niet gemaaid hoeft te worden. De nummers zijn gelegen tussen Jachthaven De Rottemeren tot aan de blauwe Pekhuisbrug. Hier zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig. Deze sectoren zijn te bereiken via Middelweg-Rottekade Zevenhuizen.D: Roerdomp. Deze sector is gelegen achter het café-restaurant de Roerdomp adres Tweemanspolder 12, 2761 ED Zevenhuizen. Op iedere grote steiger zetten wij 3 nummers uit en deze wordt mogelijk aangevuld met een nummer op een ruime gemaaide visplek. In deze sector is de loopafstand ca 100 resp. 200 meter vanaf de parkeerplaats. Deze sector te bereiken via Tweemanspolder ZevenhuizenD, Een F: Molenviergang. Dit totale parcours heeft maximaal 30 nummers. Deze 30 nummers zijn te bereiken via loopbruggetjes bij de molen en vanuit het midden. Hier zijn voldoende parkeerplaatsen op loopafstand aanwezig. In dit parcours zijn 3 sectoren uitgezet met 10 visplaatsen. De maximale loopafstand is 250 meter naar de verste steiger richting de snelweg A12 Deze sector is te bereiken via Molenviergang 2761 BK Zevenhuizen.-

Inschrijfgeld: 10 Euro per persoon
-Inschrijving tot 25 mei2023per email aan: witvissen@groot-rotterdam.nl  met vermelding van uw naam en voorletter.
Tegelijk met uw inschrijving per e-mail dient u het inschrijfgeld van 10 Euro over te maken op rekeningnr.: bankrekening NL14INGB0000080375 t.n.v. HSV Groot Rotterdam vermelding Pinkster Viswedstrijd.

Na ontvangst van het inschrijfgeld ontvangt u per e-mail. -De loting is om 6.30 en de wedstrijd begint om 08.00 en eindigt om 13.00 uur. De loting vindt plaats op de parkeerplaats van Restaurant La Baraque, Zuidplasweg 12-14, 2761 JP Zevenhuizen. -Voor elke sector zijn er 4 geldprijzen te winnen, plus voor de over-all winnaareen extra geldprijs van 50 Euro. De prijsuitreiking, onder het genot van een drankje en hapje, waar wij overigens alle deelnemers verwachten, direct na de wedstrijd in het Restaurant La Baraque Zuidplasweg 12-14 in Zevenhuizen.

Zoals reeds vorig jaar vermeld zijn in deze 3 sectoren in totaal 24 steigers bijgeplaatst zodat we eindelijk kunnen gaan naar een ouderwetse grote wedstrijd in de Rotte en kunnen uitgroeien naar maximaal 70 deelnemers. Het is dan een open wedstrijd. Wacht nu zeker niet te lang met uw inschrijving, want wie het eerst komt, het eerst maalt, en vol is vol.

Namens de organisatoren: Leon, Sander, Peet,Leo en Hans


Terug

09-05-2023
http://www.fishcresta.eu
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
https://www.nextlevelviscoach.nl
blank
https://www.bdstore.com/tracking/tradetracker/redirect/?tt=23762_982543_40030_&r=
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank