Jubileumavond 90jarig bestaan van HSV Hoop op Geluk

Op 5 november was het dan zo ver. Na maanden van voorbereiding was er een gezellige avond georganiseerd voor de vrijwilligers, de sponsors en last but not least de ereleden. Onze vrijwilligers hebben we op deze wijze even extra aandacht kunnen geven zonder dat ze daar iets bij hoefden te doen. Dan natuurlijk de ereleden die wegens hun verdiensten altijd uitgenodigd worden. e avond startte om 19.30 uur met een verrassing van de gemeente Nijkerk.  De dienstdoend wethouder overhandigde een cadeau in de vorm van een cheque.  Die zijn uiteraard altijd welkom. Daarna druppelden de gasten langzaam binnen en begon de gezelligheid vanzelf te komen. Over de hele avond zijn er 60 genodigden geweest.

Na een kort welkomstwoord van de penningmeester kon het feestgedruis beginnen. De opkomst was zoals verwacht want er was gevraagd om aan te geven of de uitnodiging geaccepteerd was.

 Er werden door Kees van den Heuvel voor de Veense Courant Online en Ely Hackman voor Nijkerk Nieuws foto’s gemaakt. Ook onze eigen hoffotograaf heeft diverse plaatjes kunnen schieten.

 Er werd gezellig gepraat (ook veel visserslatijn…) onder het genot van een drankje en warme en koude hapjes terwijl men op het beamerscherm foto`s kon bekijken van 90 jaar hengelsportvereniging Hoop Op Geluk.

 Iedereen kreeg ook een surprise mee, een drinkfles met ons logo 90 jaar er op, eenmalige uitgave.

 De avond duurde tot ongeveer 24.00 uur waarna het opruimen kon beginnen. Al met al een geslaagde jubileumavond!Terug

10-11-2022
http://www.fishcresta.eu
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
https://www.bdstore.com/tracking/tradetracker/redirect/?tt=23762_982543_40030_&r=
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
https://www.nextlevelviscoach.nl
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank