Verslag jubileumwedstrijd HSV Hoop op Geluk.

(Ingezonden door HSV Hoop op Geluk) Op zaterdag 3 september stond de jubileumwedstrijd ter ere van het 90-jarig jubileum van HSV Hoop op Geluk op de kalender. De HSV bestaat dit 90 jaar en dat moest natuurlijk gevierd worden.De wedstrijdcommissie had een mooi programma samengesteld om deze dag te vieren. De wedstrijdvissers werden om 7 uur ontvangen met een heerlijk ontbijt verzorgd door Henk en Betsy.

 

Rond 8 uur begon de loting en kon een ieder zijn visplaats opzoeken. Onder werkelijk prachtige (weers)omstandigheden werd er gevist aan de Oostkant van de Arkervaart en er werd redelijk gevangen. De wedstrijd werd gewonnen door Ton Post met een gewicht van 6230 gram.  De tweede plaats was voor Klaas Bast met 3950 gram. Breun van Bokhorst viste een sterke wedstrijd en werd derde met 3840 gram.

Na de weging trokken de vissers alsmede ook de karpervissers, die in plas Watergoor hun wedstrijd hadden gevist, naar het clubhuis waar een buffet klaar stond, aangeboden  door Bonne Viande. Bonne Viande is de vleesspecialist in midden Nederland voor de horeca en instellingen en gevestigd  in Eemnes. Namens de vereniging wil ik Dhr. Toonen bedanken.

 

Wie ook een bedankje verdient is Martijn van Hengelsportcentrum Nijkerk.

In samenwerking met Cresta, Evezet, Shimano, Garbolino, Guru, Sensas, Albatros, Colmic, Drennan en de Witviscommissie hebben deze sponsoren ons jubileum tot een onvergetelijke dag gemaakt. Nogmaals dank. Natuurlijk ook een woord van dank voor Henk en Betsy die het buffet weer mooi verzorgd hebben. Na afloop ging iedereen voldaan huiswaarts met een prijs, Waar vind je dat?Terug

07-09-2022
https://www.bdstore.com/tracking/tradetracker/redirect/?tt=23762_982543_40030_&r=
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
https://www.nextlevelviscoach.nl
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
blank