Nagekomen verslag van de Interpole

Op 23 en 24 september organiseerde HSV OG Rolduc samen met Van den Eynde team Duitsland voor de 19de keer de International Pole Fishing Cup – InterPole – aan het Julianakanaal bij Illikoven en in de haven van Schipperskerk. De vangsten bij de twee opeenvolgende 2-daagse wedstrijden bestonden voraal uit voorn en grondel.

 

Winnaar van de donderdag en vrijdagwedstrijd werd Dieter Liebert. Als lid van het organiserende team van den Eynde Duitsland liet hij met met twee sectorwinsten en 8,6 kg zien dat hij deze visserij goed beheerst. Winner van de wedstrijd zaterdag en de zondagwedstrijd werd Darko Lovric met drie punten en 7,5 kg.

 

Opvallend is de vangst van een baars van maar liefst 1,8 kilo. Rosi Schneider was de deelnemer die dit schitterende exemplaar voor de lens kon houden en er mee op de foto te gaan.
 

Volgend jaar staat het 20-jarige jubileum van deze wedstrijd op het programma. Als je nu al weet dat je mee will gaan doen stuur dan even een mailtje naar  interpole@gmx.de of ga naar https://interpole-2022.blogspot.com/
Terug

02-10-2021
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
https://www.bdstore.com/tracking/tradetracker/redirect/?tt=23762_982543_40030_&r=
blank
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
https://www.nextlevelviscoach.nl
blank