2de trainingsdag Wereldkampioenschap Dames aan de Lage Vaart.

De kop is er af. Tijdens de eerste trainingsdag van maandag 16 augustus bleek al dat het geen gemakkelijk WK gaat worden. De vangsten waren niet echt wild te noemen. De Finse ploeg, vissend in sector 1, was spekkoper met een paar brasems die ze wisten te scheppen. Dit voorste deel van het parkoers staat dan ook bekend als het beste stuk van het parkoers. Zoals je in mijn verslag van gisteren kon zien wist een van de Belgische dames een halfwasbrasem te scheppen. Verder bestonden de vangsten gisteren vooral uit voorn en baars.

 Vandaag was ik op tijd aanwezig om eens te kunnen bekijken hoe de voorbereidingen nu verlopen. Wordt er gecupped of worden de voerballen het water in “gegooid”. Komt de matchhengel al uit het foedraal of is het vissen met de vaste stok op 6 of 11 ½ meter.

Kort na de start van de trainingssessie wordt er meteen al voorn gevangen. Terwijl ik in de buurt loop van de Belgische ploeg heb ik geluk. Sarina Mertens krijgt beet en wat voor een beet!! Na een stevige dril ligt er zowaar een leuke snoek in haar schepnet.

Kortom , dag twee zit er voor mij op en nu eens kijken hoe de vlag er de rest van de week bijstaat.Terug

17-08-2021
http://www.jvbaits.nl
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
https://www.bdstore.com/tracking/tradetracker/redirect/?tt=23762_982543_40030_&r=
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
https://www.nextlevelviscoach.nl
blank