Pam Catfishing, een paradijs aan de Ebro

PAM catfishing is een jonge dynamische organisatie gespecialiseerd in visvakanties in de Ebro-delta in Spanje. Het bedrijf is in 2010 van start gegaan en wordt gerund door Pieter en Martin, beiden fanatiek liefhebber van de vissport.
Beiden hebben veel ervaring opgedaan in sportvissen op diverse plaatsen in de wereld. In de periode 2005-2009 heeft Martin begeleide visreizen op de Ebro en de Middellandse Zee georganiseerd. Gedurende deze tijd heeft hij zich gespecialiseerd in het Meerval-vissen en ontstond de wens een eigen bedrijf te starten voor een brede doelgroep.
VOOR WIE?

Voor iedereen! Echter, omdat ze zoveel mogelijk mensen willen laten genieten van deze mooie sport in het nog onontdekte Ebro-deltagebied in Spanje, is de organisatie ook afgestemd op de minder-valide mens. Vakantie met een rolstoel vormt vaak een groot struikelblok. Dit weten ze uit directe ervaring, maar bij Pam Catfishing is het mogelijk een zorgenloze vakantie te vieren. Zowel de boten als de vakantiewoning is aangepast voor rolstoelers. Deze doelgroep is dan ook meer dan welkom. Het doel is het bieden van een onvergetelijk, betaalbaar visavontuur voor iedereen!.
 
PAM Catfishing is een jonge en bijzondere organisatie in de wereld van visvakanties. Ze richten ons hoofdzakelijk op visvakanties voor mensen mét en zonder een functiebeperking. Mensen met een beperking gaan natuurlijk net zo graag op vakantie als mensen zonder. Gehandicapte mensen moeten echter nog meer huiswerk doen voordat zij op vakantie kunnen gaan. Afhankelijk van de beperking zijn er talrijke zaken, die geregeld moeten worden. Vakantie vraagt immers om een gedegen voorbereiding, maar het gaat ook om de zekerheid dat alles goed wordt geregeld.

Zij zijn ervan overtuigd dat het vissen en varen voor iedereen bereikbaar moet zijn. Mensen met een beperking zijn bijna altijd uitgesloten om zelfstandig of in gezinsverband te varen. Speciaal voor dit doel staat PAM Catfishing open. Het doel is mensen met een beperking in staat te stellen een plezierige, betaalbare visvakantie te laten beleven met mensen uit hun eigen omgeving (gezin, familie, collega`s, vriendengroep).Omdat ze iedereen willen laten genieten van deze mooie sport in het nog onontdekte gebied in Spanje hebben we onze organisatie óók afgestemd op de mindervalide mens.
Vakantie met een rolstoel vormt vaak een groot struikelblok, weten ze uit directe ervaring, maar bij Pam Catchfishing is het mogelijk een betaalbare zorgenloze vakantie te vieren.
 
Als je dit wilt, wordt je tegen een geringe vergoeding door de heren van Pam Catchfishing van de luchthaven Reus of van het treinstation in L`Ampolla opgehaald.

Het doel is het bieden van een onvergetelijk visavontuur aan ieder, die dit wil beleven.
Ook voor het gezin is een visvakantie in het Ebro-deltagebied uitermate geschikt, omdat u gebruik kunt maken van onze gezellig ingerichte vakantiewoning. Deze mooie kind- en rolstoelvriendelijke woning staat direct aan het strand van Riumar (ca. 3 km van de visplek) en is geschikt voor 6 personen.De woning is voorzien van 3 slaapkamers (2 kamers met twee 1-pers. bedden en 1 kamer, die plaats biedt aan 2 kinderen), woonkamer met volledig ingerichte open keuken, ruim toilet en (rolstoelvriendelijke) badkamer. Op de veranda staat een 6-pers. tuinset. Vanaf het boventerras heeft u prachtig uitzicht over de baai. De vertrekplaats van de pontonboot bedraagt ca. 3 km. De woning is ook zonder visreis te huren.

De woning heeft diverse extra`s, zoals een airco, t.v., wasautomaat, een tuin met vaste barbecue en een rolstoellift. De woning ligt op loopafstand van enige winkels, de mooie jachthaven en veel gezellige restaurantjes, waar u kunt genieten van een heerlijke Paella en een Spaanse wijn.Aangeboden wordt een visvakantie op maat op een spiksplinternieuwe 4-8 persoons pontonboot, die door Martin wordt bevaren. Deze boot is uitstekend geschikt voor 2-4 rolstoelen. Ook kunnen ze met kano`s het Ebro-deltagebied verkennen en bevissen. Alle is afgestemd op je persoonlijke wensen en mogelijkheden:
 
De prijzen zijn uitermate concurrerend. Meervalvissen voor 6 dagen (zondag t/m vrijdag) Max. 6 personen in de boot:  495,00 euro p.p. Meervalvissen 1 dag: 95,00 euro p.p.

Voordat je aan boord komt, dien je in het bezit te zijn van een geldige Spaanse visvergunning. Als je hen vooraf een pasfoto en een kopie van je paspoort toestuurt, dan kunnen zij deze vergunning ook voor je verzorgen, kosten 25,-- (vooraf te betalen).


Alle genoemde prijzen zijn in Euro’s en incl. gebruik van onze goed geoutilleerde materialen en een heerlijk verzorgd lunchpakket met een non-alcoholische frisdrank, alsmede een versnapering. Drinkwater wordt voor gezorgd en is gratis beschikbaar.

De kajaks en materialen (excl. de pontonboot) kun je ook huren.

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Pam Catfishing via telefoonnummer  +316 1404 5004 of mailen info@pam-catfishing.com

 


Terug

06-05-2010
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
http://www.topdobbers.nl
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.petervdwillik.nl
blank
http://www.robbyfish.be
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
http://www.garbolino.fr
blank
http://www.evezet.nl/cms/index.php/nl/
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
http://www.frenkiesdobbers.nl
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
http://www.bbi-travel.nl
blank
http://www.hemuhengelsport.nl
blank