Snoekerijen nummer 145 komt er weer aan.

Vanaf 6 maart krijgen alle leden van de SNB weer de nieuwe editie van ons prachtige roofvismagazine Snoekerijen in de bus. Dit keer editie 145 alweer met natuurlijk weer 68 pagina’s afwisselende roofvisartikelen.

De SNB praat en denkt al jaren na over haar eigen toekomst. Middels twee enquêtes en aansluitend onze ledenvergadering gaan we nu definitief bepalen welke kant we op gaan met de SNB in de komende jaren. Drie scenario`s worden in ons komende blad gepresenteerd door het bestuur: Trekken we een nieuwe jas aan, gaan we terug naar onze roots of stoppen we er mee. Dat laatste klinkt dramatisch, maar is in deze tijd, waarin het vinden van voldoende vrijwilligers lastiger is dan ooit, best realistisch. Wil jij de SNB op welke manier dan ook behouden, volg dan de ontwikkelingen de komende tijd en lees de info in ons blad.

Vanaf de kant vissen op snoek is nog altijd veruit de meest beoefende manier om snoek te vangen. Met een waadpak krijg je net iets meer mogelijkheden. Maar het vraagt ook om aanpassing van je materiaal en techniek. Lucas Wijfje neemt ons mee in zijn visserij die, zoals hij het zelf zegt, net een stapje verder gaat. Ook een biologisch artikel van Arno Van `t Hoog over migratie van snoeken vind je in uitgave 145 van Snoekerijen.

Op visgidsengebied dit keer twee mooie bijdragen. Ten eerste iets over het unieke concept dat je met varend hotelschip "De Catch" kunt boeken. Arjan en Erik vertellen er meer over. Prachtig is het; een luxe verblijf waar jij wilt in Nederland en dan nog vissen en volledig verzorgd ook. Het tweede visgidsen onderwerp betreft onze actie. Je kunt ook dit keer weer een visdag winnen en wel met niemand minder dan Juul Steyn, bekend van zijn boek "Denken als een vis". Juul neemt je mee vissen in en rond Amsterdam.

 De vaste rubrieken zoals de rubriek Grootformaat komen natuurlijk ook voorbij. Maar in deze editie lees je natuurlijk ook weer een bijdrage in de rubriek “Geef me de vijf”met een presentatie van de vijf favoriete kunstazen van de auteur. Ook over onze regionale activiteiten vind je weer een bijdrage. Slechts één helaas omdat door corona de meeste activiteiten zijn afgelast. Een verslag van onze legendarische polder visdag in Bovenkarspel, de bakermat van de SNB. Dit en meer lees je in het onafhankelijke en enige roofvismagazine van ons land Snoekerijen.

Nieuwsgierig geworden? Zorg dan dat je de komende Snoekerijen goed in de gaten houdt en meld je snel aan als lid als je dat nog niet gedaan hebt! Zie verder www.snoekstudiegroep.nlTerug

22-02-2021
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
https://www.bdstore.com/tracking/tradetracker/redirect/?tt=23762_982543_40030_&r=
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
https://www.nextlevelviscoach.nl
blank