Pak jij dit jaar die Open Nederlandse titel

Als alles goed gaat kun je ergens dit jaar toch wel weer gewoon je wedstrijdjes gaan vissen. Je kunt kiezen voor wedstrijden die in betrekkelijke anonimiteit worden gevist of gaan voor eeuwige roem door dit jaar gewoon eens zo’n Open NL-titel te gaan pakken.  Deze NK’s die in de categorie NK-Dobber, NK-Feeder en NK-Dobbervissen voor Clubs worden gevist, staan overigens ook open voor zogenaamde “buitenlanders”. Als jij als vissende Duitser of Belg lid bent van een Nederlandse HSV kun je gewoon meedoen. Leuk toch om zo’n buitenlandse medaille mee naar huis te nemen.Normaal gesproken dien je je via een van de Federaties te plaatsen voor deze NK’s. Afgelopen jaar vielen deze Federatieve wedstrijden letterlijk in het water en kon je vrij inschrijven voor deze kampioenschappen. Kan goed zijn dat deze vrije inschrijving ook dit jaar weer van kracht is.

Het leuke is dat deze Open NK’s alle drie aan het Noordhollands Kanaal bij Purmerend worden gevist. Grote voordeel hiervan is dat je je maar op een water hoeft voor te bereiden. De data? Zaterdag 4 september staat het NK-Dobbervissen individueel voor dames en heren op de kalender. Zondag 5 september kun je de titel bij het NK-Feeder pakken en tot slot wordt op 30 oktober het NK-Dobbervissen voor Clubs aan ditzelfde water georganiseerd.

Wellicht een idee om deze data vast in je agenda te plaatsen. Zou toch top zijn als jij aan het eind van dit jaar zo’n titel op je naam hebt staan toch?Terug

24-01-2021
https://www.nextlevelviscoach.nl
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
https://www.bdstore.com/tracking/tradetracker/redirect/?tt=23762_982543_40030_&r=
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank